fredag 20. mars 2009

Pustepause

Hipp hurra for helg! Denne uken har sust forbi, med mye koselig og gøy, men også litt utfordrene og stressende.

Jeg er så glad i fuglene mine fra Indiska, er de ikke søte? Jeg kjøpte en girlander med fugler i sprakende farger, og en i litt mer dempede farger.


Denne uken har vi feiret en venninnes forlovelse (med rosa champagne og koselig middag), jeg har spist på Plah (NYDELIG mat, anbefales på det sterkeste) og jeg har sett Brødrene Karamasov på Nationaltheatret (litt langtekkelig første akt etter min smak, men absolutt verdt å se).
I tillegg har jeg påtatt meg arbeidsoppgavene til en kollega i pappaperm, så det er absolutt nok å ta seg til på jobb også. I går fikk vi permitteringsvarsel nr 3, og jeg er redd for at flaksen min snart er oppbrukt, og at jeg må finne meg en ny jobb. Hjelp, ingen ønskesituasjon i dagens arbeidsmarked. Men det gjelder å holde motet oppe og tenke positivt, lukkes en dør, åpnes jo flere nye. : )


Jeg er så glad for at dagene er lysere og lengre, herlig! Denne uken har vi hatt masse deilig sol, gleder meg til graving i hagen når snøen er borte for godt.

Det nærmer seg jo påske nå, så det er vel lov å begynne å pynte litt..? Jeg har laget litt og kjøpt litt nytt. Jeg hadde et uhell på Nille her en dag da jeg skulle kjøpe garn; jeg mistet noe påskepynt jeg kikket på, og knuste endel. He he, jeg fikk så dårlig samvittighet at jeg kjøpte ganske mye for å gjøre det godt igjen.. Litt oppgitt over meg selv da jeg kom hjem..

Bella er hoppende glad for helg, nå skal det lekes og koses!
Nå er det forresten mulig å bestille abo på Leilas Country Living til Norge, jeg gleder meg! (Det er foreløpig besluttet å utgi 2 utg., prisen for 2 utgaver er 59 + porto til Norge).
Nå skal jeg kose meg med blader som jeg ikke har rukket å lese i uken som gikk, deilig med fri.
God helg!

3 kommentarer:

Jannicke sa...

Jo,
enig!
de fuglene var kjempesøte!
Natti natt fra J.

Rosa Hemmet sa...

Oj så fina, fåglarna var helt underbara! :)

Härlig blogg du har må jag säga!

Ha det fint

Therese sa...

Hei. Så lekker blogg du har. Masse inspirasjon å hente. Ta gjerne en kikk på min blogg,er ny i gamet. mvh Therese. Http://smykkegal.blogg.no