søndag 24. mai 2009

Kan man få nok farger?

Hmm, ja, vi har kanskje mer enn nok i sofakroken for tiden, men jeg trives! Man merker vel at man trekkes mot spreke, herlige farger etterhvert som dagene blir lysere og lengre.


Selvlaget Union Jack pute passer fint med resten av lappeputene. Jeg blir glad av dette lille hjørnet! Duken med kirsebær kommer fra Lord Nelson, og kostet vel en tier eller to.


Denne gangen fant jeg frem noen knappenåler, og det var nok lurt. Jeg brukte vlisofix på det lyeblåstoffet for å stive opp litt.

Litt matvarer fra Sverigeturen med GLADinnpakning. Potetmelpakken i lyegrønt var umulig å gå fra, selvom man ikke trengte potetmel.. Merket Willy's er vel et billigmerke på linje med Eldorado og Euro shopper, men med er par hakk kulere innpakning..?


Perler og skjell ble også med i lasten. Perlene ender kanskje opp på en vordende brud, mens skjellene skal pynte litt på hytta.

Nå skal jeg gjøre i stand en stor kurv med masse god mat, svigers er på vei hjem Vestlandet og har 40 årsbryllupsdag, tenkte det var koselig å komme hjem til fristende kveldsmat og litt vin..
Fortsatt god søndag!

9 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Den Union Jack-puta di har jeg falt PLADASK for. Makan til kult. Har aldri sett noe som ligner. Den ble veldig, veldig fin.

Apropos svenskevarer. Jeg bor jo i en grensekommune til Sverige. Det er nærmere til det svenske større tettstedet enn det norske. Vi som bor her anser oss ikks som harry-shoppere, bare grenseboere ;). I hvert fall i gamle dager - før Thon bygde shoppingsenter i Charlottenberg - var man på nikk med de fleste i butikkene.

Vi merker ikke at vi leser svensk og har en kultur som er halvsvorsk. Har vokst opp med et mix av svenske og norske varer og sånn har det fortsatt. En av fordelene er at det aldri er stengt i Sverige. Er det helligdag i Norge - og man finner ut at man mangler noe eller skal dra i gang med en vennemiddag - da er det bare å stikke over grensa en tur.

Ønsker det en fin søndagskveld ;)!

Cel'Dara sa...

Vad fin kudden blev! :-)
Och duken med körsbär blev jag helt kär i! Hoppas jag ska hitta något likandde nån gång.. :-)

Stina Ballerina sa...

Oioioi, så fin puta di ble! Legger du ut noen for salg!? ;-)

Jeg har vært på det samme loppiset i Strömstad, og der har de så mye fint. Billig er det også - loppisene og bruktbutikkene her til lands synes jeg har begynt å operere med litt for stive priser...

God søndag videre!

Jannicke sa...

Så flink du er med farger!! Skikkelig sprekt! Liker det godt, men er selv ikke så vågal.. ;o)
Fin søndagskveld! Klem J.

majamysil sa...

Så flott puta di ble! Jeg synes også de har mye fin innpakning i Sverige og en god del varer som ikke finnes her! Balnt annet har Kungsørnen halvfabrikat på kanelboller, de er supergode! OG kladdkakka da! mmmm.....

Tove sa...

Så utrolig kult bilde! Puta var kjempestilig, dvs alle putene var jo det, og duk og og og
Nei, man kan ikke få nok farger, iallefall ikke hvis det gjøres som hos deg:)

mali-mo sa...

Herlige sprudlende farger hos deg ;) Jeg koser meg med farger og blomster og prikker i herlige knallfarger her, til dukkestuen vår. Man merker at det snart er sommer!

Snøstorm sa...

Jeg digger den puta di. Rett og slett kjempefin!

Tusen takk for at du stemte på vårt bidrag hos NIB!

:)

Tant Grön sa...

Hej, hej! Jag har för mig att jag redan kommenterat detta inlägg, men jag kan inte se min kommentar här så jag gör ett nytt försök. Det gällde ju då Willys förpackningarna, närmare besämt potatismjölet, sååå gulligt, jag skulle lätt kunna köpa potatismjölet enbart för den snygg aförpacknignens skull, ha, ha. Vem har sagt att ytan inte viktig, ja i alla fall när det gäller potatismjöl, hi, hi.

Ha en fin dag!