torsdag 21. mai 2009

Torsdagssøndag

Ahh, fri er noe av det beste jeg vet, og når det i tillegg er en helligdag, ble det en slags lat søndag midt i uken. Jeg føler at jeg ikke har gjort noe som helst, men vi har da fått gjort endel koselige ting; spist frokost i solen på terrassen, bakt boller, hatt snarvisitt av en søt kollega med familie, vært på Sjøstrand Gartneri, tatt en ettermiddagslur og spist is. En deilig dag med andre ord!


Jeg mottok en bestilling fra Fabric Rehab tidligere i uken, og det var så fine stoffer! Jeg passet bare på at verdien var på under 200 kr for å slippe mva/fortolling og alt det tidkrevende maset der (ingen stor fan av Posten Norge, tregt og rotete!).


Frakten var billig, men det tok 14 dager. Disse stoffene var jo verdt å vente på da, dette med små bambier var favoritten!


Etter jobb i går bestemte jeg meg for å komme i gang med noe jeg har tenkt på så lenge; nemlig en Union Jack pute. Jeg hadde håpet å finne en i London før jul, men nå er jeg godt i gang med min egen, hurra!


Må også vise disse søte gaveeskene som snille mamma kom med i forrige uke. Kjempe søte i spreke farger, tror de er fra Kremmerhuset.


Sjøstrand Gartneri kjøpte jeg et par pelargoniaer, fine? På dette gartneriet har de fokus på mangfold og kvalitet, ikke noe 1o-pk med stemor til 19,90 eller thuja der i gården, nei! De hadde stooore pelargoniaer i varianter jeg ikke har sett før, og masse spennende som de ikke har på kjedegartneriene. Jeg liker både spesialistgartneriene og kjedene, så ja takk begge deler! : )


Været er rimelig ustabilt, her måtte jeg ut å knipse frokostbordet som fikk seg en real dusj. Det passer bra, unødvendig å vanne hekken da!

Ha en fin kveld, jeg har tatt helg og skal kose meg!

6 kommentarer:

Ninas Drops sa...

Hei du..
Jepp de eskene har jeg og og der er fra Kremmerhuset...
Men åi da..så mange fine stoffer du har bestilt...Skikkelig dumt med den grensen for innføring av varer til landet altså...ære mulig liksom...

Fantastisk fine bilder fra Retro Villa også...jeg bare digger den miksen av nytt og gammelt jeg...
Og de lappeteppene og den settekassen...snaskens...
Ha en fin kveld videre.
Og takk for alle koselige meldinger på min blogg...
Drops

Camilla sa...

ooh..det blå babushka stoffet skulle jeg gjerne hatt til puter ute.. har ett, men hadde vært fint med litt forskjellig :-)

Og enig med deg, Posten er håpløs, og den grensen på 200kr minst like tåpelig..Den ble jo satt for mangamange år siden, både lønninger og kronekurs har jo steget siden den gang, på tide de oppdaterer litt syns jeg!!

hverdagsgodteri sa...

Så utrolig fine stoffer du har bestilt deg! Fikk lyst å løpe inn og bestille jeg også nå ja..bare så synd at jeg har så mye ubrukt stoff liggende på vent, he, he..Flotte bokser du hadde fått også.

Frk. Maya sa...

Så fine stoffer du har fått deg! Så ut til at du fikk mye for pengene også. Og de eskene der var smaskbare...*løpe til Kremmerhuset*

Maya

Blandet loft sa...

Åh, så nydelige stoffer!!!
Jeg har sett litt på bloggen din noen ganger, en er veldig inspirerende og fin.
Håper det er i orden jeg legger deg til i blogglisten min :-)

Ha en fin dag
Hilsen en ny blogger =)

Dilldall-Nina sa...

Union Jack-pute! Wow. Lyder nice i en engelsklærer sine ører. Kan du vise den fram da du er helt ferdig - please - i full form. Nysgjerrig!