lørdag 9. mai 2009

Vel anvendt

Puh, nå ligger jeg i horisontalen på sofaen, etter en velbrukt dag!
Etter frokost var det tur rundt Semsvannet med lillebror, pappa og Bella. Været holdt seg fint, og vi så til og med en svømmende rotte (første og siste gang..?). :)

Etter lunsj på terrassen (med varme pledd), dro vi på gartneriet og kjøpte thuja. Endelig var det tid for planting av hekk, som har vært utsatt de siste to årene.. Thuja er jo både elsket og hatet, men et rimelig alternativ, og ganske pent synes jeg, om den er velfrisert og tett. Vi skal uansett bare ha det på baksiden av huset, og godt er det, for graving og planting er hardt arbeid!

Hekken er ferdig plantet, naboen er fornøyd, og vi koser oss med litt vin og hjemmelaget pizza. Jeg bruker pizzadeigoppskriften til Leila, god!
Posted by Picasa
Ikke så mye spennende å fotografere i dag (rakk ikke rotta desverre), men litt bilder fra kjøkkenet.
Fortsatt god helg!

3 kommentarer:

moni sa...

syntes det var noen koselige bilder du viser frem. Håper det er siste gang du ser rotte ja... uff de er ikke akkuratt noe delikate syntes jeg... har ikke sett dem "live" selv da... Ønsker deg en videre fin lørdagskveld og en fortsatt nydelig helg:)

Konemor sa...

Får ikke helt taket på hu derre leila... for mye posering og for lite matlaging. Men men ... det er jo artig da.

Ellers syns jeg bloggen din er kjempe fin.

Lykke til videre i livet.

Bella sa...

Hei!

Takk for kommentarer! : )

Konemor; fikk ikke opp linken, men jeg må jo si meg til dels enig med deg, Leila passer på å smile til kamera, og innimellom blir det litt mye. :) Jeg liker bakeboken hennes veldig godt, og så synes jeg settene hvor hun lager mat, er fine og inspirerende. Hun har jo hatt veldig mye medgang, og da blir man kanskje litt blasert?
: ) Bella