tirsdag 3. februar 2009

Utfordring

Jeg har fått utfordring fra Drømmehuset; det sjette bildet i sjette mappe. Hmm, ikke helt heldig med dette bildet, men litt av poenget med utfordringen er vel å ikke jukse..?

Bildet er fra september 2008, på fjelltur i Hallingdal. Bella koser seg med litt rester etter en nyfelt elg, mens vi plukker tyttebær... Jepp, ganske ekkelt, men jeg synes at det er bra at hun får være "skikkelig hund" og følge instinktene sine innimellom.
Tror de fleste har tatt utfordringen, men om det er noen som ikke har vist sitt sjette bilde enda, er dere herved utfordret!

De siste to dagene har jeg hatt 12-timers dager på jobb, så nå er det sofa, joggebukse, litt hekling og siste Vakre Hjem og Interiør som gjelder før sengen blir for fristende..
Kommer snart tilbake med et mindre blodig innlegg! : )

2 kommentarer:

Kaspara sa...

Hei Bella!
Lappeteppet på siste bilde er et påbegynt lappeteppe, som jeg virkelig gleder meg til å få tid til å jobbe videre på. Jeg er så glad i disse retrostoffene jeg skal bruke i dette teppet. Synes at farvene passer så bra til stua her hjemme også. Om kveldene er jeg litt for trøtt til å gå i gang med nøyaktighetsarbeid. Å hekle er ypperlig eller strikke. Da setter jeg bare på autopiloten.
Jeg likte skjermene du hadde funnet som ga varmt lys også disse yo -yo`ene dine da! Stilig! Kjempefin den puta fra Rice, men jeg tror du kan lage en like fin!
Ha en god natt og en glad morgendag! Klem fra kaspara

iden sa...

Heisann!! Første gang innom bloggen din idag! Så mye gøy du viser!! Den puten fra RICE var jo bare knall - gleder meg til å se din variant!! Blir sikkert kjempeflott!!

Plutselig tilbake:)

-iden:)