onsdag 18. februar 2009

Frrriiiiiiii!!!

Hipp hurra, fra i dag har jeg vinterfeire, nydelig! Pga av dårlige tider måtte alle ta ut vinterferie på jobben i år, og jeg er faktisk veldig fornøyd med det, jeg hadde jo ikke unnet meg vinterferie om jeg ikke ble pålagt det.

I dag er det rydding og pakking som står på planen, i morgen drar vi til fjells med ski, bøker og garn i bagasjen, gleder meg! Her er litt småbilder rundt om i huset.
Norgesglasset er fylt med rester etter Valentines kakepynten, og "naboglasset" er fylt med sukkertøy i nydelige farger. Jeg kjøpte dem for å pynte med, men desverre har halvparten forsvunnet.. Resten lever farlig med to sukkerglade mannfolk i huset, uhu....

Jeg er i gang med teppe nr. 2, denne gangen med hvit kant og større ruter. Ny hekleregel har jeg også laget for meg selv: alle tråder skal festes underveis!

Denne søte loppe-bambien er jeg så glad i.

På mandag var jeg på shopping i selveste hovedstaden, hi hi.. Lenge siden sist nå, og jeg endte opp med litt av hvert.. Disse søte rosa smykkeposene kjøpte jeg i en "Kinabutikk" på Oslo City, der var det mye rart (og tilbud på "Klissemerker", ha ha).
Ha en fin uke!

6 kommentarer:

Jannicke sa...

SÅ koselige bilder! Flotte farger!
Ha en fin ettermiddag!

Silje Mari sa...

For en hærlig inspirerende blogg med deilige farger og masse søte ting!!! JEg legger meg til som følger og linker til siden din jeg:) Håper det er greit..:)

Kaspara sa...

Hei Bella!
Så nydelige bilder du viser! Den bambien var virkelig søt og uimotståelig. Hadde nok stupt over den jeg også på et loppis.
Teppet ditt blir også så fint. ja, er ikke det lurt å feste tråder underveis? Det er det lureste jeg også har gjort. Jeg monterer også underveis. Da ser jeg litt hva jeg trenger videre av farver osv. Får litt inntrykk av hvordan det hele blir. Det er ganske motiverende også. I blant prøver jeg det lille teppet over meg, eller slenger det over en sofa osv.
Tusen takk for kjempekoselig kommentar forøvrig! Glad for at du liker tingene fra meg.
Håper du får herlige dager på fjeller, masse sol, fin temperatur, glade turer og deilig avkobling! Kos deg! Klem fra Kaspara

Minmill sa...

Så nydelig blogg du har her. Er nokså sikker på at jeg ikke har vært her før. Herlige bilder du har.
Din bambi var så søt. Du er heldig som har funnet den på loppis. Skulle gjerne fått tak i en slik selv. Hekleteppet ditt likte jeg også. Holder på med tre hekleprosjekter samtidig jeg. Blir vel aldri ferdig.

Anonym sa...

Hei! Hvordan og hva har du laget den søte hjertepynten til Valentines day av? Kjersti

Briggs lekehus sa...

For en fin blogg du har! Også har du den fineste loppebambien!