lørdag 14. februar 2009

Romantisk frokost

I dag sto jeg opp og bakte rundtykker og muffins, og vekket samboer og lillebror to timer senere med deilige dufter i huset.

Vaniljemuffins med Philadelfia- og jordbærglasur var en søt avslutning på frokosten.

Hjertepynten har jeg laget selv for et par dager siden, og latt tørke til i dag. Billig og koselig med egenprodusert pynt! : )

Snurrer med basilikum- og tomatpesto og ost på toppen var veldig godt og enkelt å lage. Deretter hadde vi fine rundstykker med ulik pynt på og diverse hjemmelaget syltetøy. Skikkelig festfrokost i motsetning til hverdagsfrokostene våre; knekkebrød med ferdigskivet ost (i bilen på vei til jobb). Nå er alle mette og glade!

Jeg ble så inspirert av Kasparas fristende rundstykker, men hadde ikke alle ingrediensene hun brukte, så fant en enkel oppskrift på nettet. Pyntet med valmuefrø, sesamfrø og gresskarkjerner. Rundstykker skal jeg bake oftere, tror forrige gang var på skolekjøkkenet på ungdomsskolen.. : )
Ha en fin lørdag, her skinner solen!

4 kommentarer:

Charlottes interiørblogg. sa...

Så flink du er til å bake!! Så skikkelig godt ut:)

Anonym sa...

Deilig med felles frokost i helgene. Og ikke minst når det er hjembakt. Ha en fortsatt fin helg. Kjersti

Kardemomme sa...

Hei du :)Så lekre rundstykker du har laget! Kasparas sine så utrolig fristende ut og sånt inspirerer til å dra fram bakebollen..Så koselig blogg du har! Jeg har visst ikke vært inne hos deg før men her var det mye fint å la seg inpirere av..
Ser at du også har laget teppe av mormorruter..Det er vanedannende å lage disse firkantene :)
Utrolig moro! Likevel har jeg vært i tvil om jeg skulle greie å lage et helt teppe..Ha en fin søndag Bella :)Hilsen Kardemomme :)

Maria sa...

Wow, vilka härliga kakor! Och mycket fina bilder här på din blogg!