onsdag 25. februar 2009

Home sweet home

Vi har hatt en super vinterferie, deilig vær, fint skiføre og veldig avslappende!

Bella var en helt på skitur i år, men en liten pause i sekken måtte til på den første turen.


Blomsterbutikken på Gol hadde salg, og denne puten fra House Doctor har inntatt sofaen vår. Jeg hadde håpet å finne masse fint på Fretex på Gol, men der var det dyrt! Jeg fant noen tallerkener, de kostet 90 kr per stk, og en halvgammle bok som var litt fin, kostet 130 kr.. Jeg gikk slukøret videre og kjøpte nytt isteden.


Samboerens bestemor og jeg laget potetkaku (eller potetlefse eller lomper), jeg har aldri laget noe på takke før, men gøy og utfordrene var det! Nå nytes de til frokost med smør og sukker på.


Vi laget akebakke (man blir vel aldri for gammel til det??!) og koste oss i det fine været. Dagene ble vel utnyttet, så føler at vi har hatt en lang ferie.


Supert vær og fine løyper! Vi gikk 1,2 mil på mandag, uten et eneste fall, veldig fornøyd med det!! Bella sov som en stein da vi kom hjem, de korte bena hennes hadde nok gått mange, mange skritt.. : )
Litt skuffet over snømengden her hjemme; det er jo MYE mer enn på fjellet! I tillegg er den brun og fæl, skitur frister ikke.. Nå skal jeg kaste meg over klesvasken og en tur på gjenbruksbutikken. Litt deilig å være hjemme igjen da! : )

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så ut som en toppers vinterferie ;) Men, jeg lurer fortsatt på hvordan du har laget hjertene til valentines day? Synes de er så søte, også har kjæresten bursdag til helga ;)

Bella sa...

Hei Kjersti : )

Selvsagt, sorry, det gikk litt fort.
Hjertene er veldig enkle, og er laget av eggehvite (det blir myyye masse av en eggehvite!), melis og koditorfarge. Du må blande massen ganske tykk, så den ikke renner utover. Jeg bruker kremmerhus eller en tykk brødpose og sprøyter ut ønskede figurer på bakepapir. Om man vil, kan man pynte med kakestrøssel eller farget sukker før det stivner.
Så må figurene tørke (helst et par døgn), og vips; hjemmelaget kakepynt.
På denne måten laget jeg pynten til den bryllupskaken jeg har vist før. Om du vil, kan du smakssette med romessens el.

Lykke til, og grattis med kjæresten! : ) Bella

Anonym sa...

Tusen takk! Det skal testes ut. De var nemlig supersøte :D