lørdag 31. januar 2009

Pink light district..

Salg på Christiania Belysning resulterte i lamper til stuen; lampeføttene var nedsatt fra 1500 kr til 100 kr og jeg fant et par skjermer som passet også (til 50 kr).. Disse supermaskuline skjermene (kremt!) har en stor egenskap; lyset blir utolig varmt og koselig. Vi får se hvor lenge de får være i stuen, mannen har ikke nedlagt veto enda (han er jammen en tålmodig sjel).


Falt veldig for disse tulipanane hos Frukt & grønt paradiset i Asker. Der har de alltid fine, billige blomster, supre grønnsaker og frukt, stort utvalg av krydder og andre spennende og eksotiske varer.


Bilde fra dagens frokost, "noen" hadde glemt å kjøpe brød, så i dag ble det omelett og grove pølsebrød, ha ha!


Nytt hobbyprosjekt; jeg MÅ ha denne puten fra RICE!! Jeg har ikke funnet den i butikken enda, så i mellomtiden lager jeg en egen variant. Jeg fant oppsrift på Yo-yo i Tildas jul og på Heather Baileys blogg.


Mine skjeve og ujevne yo-yo'er..
Og her er søte Bella i kurven sin med en lekeblomst hun fikk fra London (som holdt et halvt minutt, alt skal ødelegges!).
ØNSKER DEG EN DEILIG HELG!

5 kommentarer:

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Bella
Sååå fine lamper og deilige brød...
Du er velkommen til å bestille boken. Øverst til høyre på bloggen min kan du klikke deg rett inn til forlaget og få rabatt og boken tilsendet fraktfritt.
Lykke til
Klem...Ellen

NIB sa...

hei hei! herlig blogg du har! må være ærlig å si jeg ikke vet hvorfor du ikke kom med forrige uke, så jeg la deg til på nib nå, og så ligger du inne i innlegget også. beklager veldig!!

Anonym sa...

Så fin blogg du har. Jeg er i starten med blogging, og vurderer å starte min egen. Da vil din inspirere! Nydelige lamper!

Klem Mette

Drømmehuset sa...

Hei:)
så stilige bilder! Likte godt kommoden med lampene på -veldig stilig:)
Det ligger en utfordring til deg på bloggen min, hvis du har lyst...:)

Bella Vintage sa...

Tusen takk for søte kommentarer

Anonyme Mette; så spennende, du burde prøve. Håper du legger igjen en kommentar når du er i gang!

: ) Bella