torsdag 29. januar 2009

Ukens skatter

Denne uken startet fantastisk med søt pakke fra Kaspara. Hun lager de søteste skjerf og sjarmerende hjerter.

Jeg falt helt for dette lilla skjerfet med hekleri, og som overraskelse kom dette hjertet med brodert rose, utrolig fint!! Hjertet har fått hedersplass på kjøkkenet, og jeg må kikke på det hver gang jeg går forbi.
Tusen takk, Kaspara, jeg er utrolig fornøyd med handelen! : )
En tur i Gjenbruksbutikken resulterte fem rosa, bittesmå Figgjo kopper, så søte! Mannen var med i butikken og tilbød seg å holde koppene mens jeg kikket videre "Gjerne, men ikke mist dem da" sa jeg.. Ti sekunder etterpå skvatt jeg av en grusom lyd, joda der lå det en liten rosa kopp på gulvet, ha ha ha! (Jeg lo så snart jeg fikk konstantert at koppen på mirakuløst vis var like hel..! ).


Denne hjerteskålen med lokk fra Le Creuset måtte bli med hjem fra Traktøren, det er jo snart Valentine's!


Og oj, noe veldig spennende; Leila Lindholm kommer med magasin; Leilas Country Living! Hipp hurra! det skal omhandle vintage, innredning, matoppskrifter og hage, jeg kan nesten ikke vente til mars, da kommer første nummer.
Jeg kommer nok til å legge inn et innlegg i ny og ne, jeg klarer nok ikke vende meg av med blogging så fort.. : )
Ha en deilig tordag, snart er det helg!

2 kommentarer:

Kaspara sa...

Heisan!
Å, så godt å høre at du er fornøyd! Så søtt av deg å lage Kaspara-navnet over hele skjerfet!
Morsomt også å høre at du kaster et blikk på hjertet på kjøkkenet.
Nå er det mulig å vinne flere ting på bloggen min, så send en kommentar om det er noe som frister, og du vil være med i trekningen om.
Herlige bruktfunn! Elsker å se andres bruktfunn, det er sååå spennende! Så koselig med liv på bloggen din igjen forresten.
Ha en super kveld!
Klem fra Kaspara

Dilldall-Nina sa...

Fant bloggen din via en kommentar hos Kaspara! Wow. At jeg aldri har surfet inn hos deg før da! Leste meg litt bakover, men skal sannelig lese meg opp på hele bloggen din i løpet av helgen. Jeg er nok en besøker som er kommet for å bli ;)... Ønsker deg en god helg!