søndag 11. januar 2009

Lappelykke

I går startet jeg med friskt mot på et nytt lappeteppe. Det vil si, først måtte vi lete etter symaskinledningen som hadde gjemt seg i garderobeskapet (stressrydding før jul..?), tok bare en drøy time, arg...

Etter noen ruter bestemte jeg meg for å lage et lappeputetrekk i steden, det går myyye fortere! : ) Puten ble ferdig litt over midnatt, og her er et utvalg av lappene (farger må det være!).

I dag har vi vært i Sverige og handlet litt klær og (mye) mat, så nå er fryseren full. Det sparer meg for mange slitne turer i matbutikken etter jobb, jeg HATER å finne på middagsmeny og handle mat når jeg er sulten og sliten. Jeg rakk derfor ikke å ta bilden av min fargerike pute, det kommer senere i uken!


Om ikke gresset er grønt ute enda, er i hvertfall denne lykten det! Toppen fra Indiska ble med hjem fra Sverige, veldig søt synes jeg. En annen ting jeg kjøpte endel av i Sverige var kakepynt.. Jeg har vel på en måte startet en samling, og fryder meg hver gang jeg finner en ny variant! : )

Nå skal jeg sjekke ut et par nye (for meg) blogger, og kose meg med inspirerende bilder. Og kanskje sy noen flere ruter (som kanskje blir et teppe, eller et putetrekk..?).

Ha en fortsatt god søndag!

3 kommentarer:

Mari sa...

oioioi, her var det mye fint :) Så herlig at jeg oppdaget deg da :) Vi har nok en del til felles gitt :)

Klem fra Mari som blogger istede for å pusse gangen....

Kardemomme sa...

Hei Bella :)
Takk for koselig kommentar på bloggen min! Tror ikke jeg har vært innom deg før..Alltid koselig med nye navn inne på bloggen slik at man kan finne nye glade blogger!
Du har lagt ut mange flotte bilder!! Ha en fin dag!
Hilsen Kardemomme :)

Bella sa...

Tusen takk for søte kommentarer! :)
Hørtes ut som en god prioritering, Mari, hi hi : )
Velkommen igjen!