fredag 16. januar 2009

Heklehelvete

Jeg har en pose "dårlig samvittighet" stående på loftet.. Nærmere bestemt er dette en stor mengde bestemorruter (oldemorruter, moromorruter, kjært barn har mange navn), eller farmorruter som jeg kaller det. For det var tross alt farmoren min som lærte meg disse, for ca to år siden.. Vi heklet sammen da hun var syk, til begges store glede. Etterhvert ble det mange ruter og jeg begynte å montere og feste tråder, og det er gørr (synes jeg)!

Mitt påbegynte teppe, i tradisjonell stil. Vi fant to helklede tepper hos farmor, de hadde blitt laget av diverse garnrester, et herlig sammensurium av farger!

Jeg har flere ganger gått i gang med friskt mot, men da jeg sist gang oppdaget at et par av de monterte rutene hadde begynt å rakne (GRØSS!), raknet det for meg også.. Opp på loftet; ute av syne, ute av sinn.. Inntil alle disse lekre heklebildene dukker opp i tide og utide på søte blogger rundt om. I går lette jeg faktisk etter den fryktede posen med heklehelvete; jeg må komme i gang igjen.. Jeg fant i hvertfall et påbegynt putetrekk, så nå har jeg fortsatt på det, og etterpå skal jeg smyge meg opp på loftet med Magliten og finne mine heklede herligheter, for det er jo det det er, herligheter, ikke helvete! : )

Se på disse fantastiske hekleriene;

Vakkert fra Moonstiches

Nydelige disse også, fra Molly Severston

Og nydelige farger fra Aprilgem


God helg!

1 kommentar:

Kaspara sa...

Hei Bella
Det er jo helt herlig dette påbegynte teppet ditt! Så koselig at du har heklet det sammen med farmoren din. Synes det var veldig flott sammensetning av farver; friskt og nydelig. Det kan jo IKKE leve sitt liv på loftet!
Tusen takk for veldig søte ord inne hos meg! Nettbutikk har jo slått meg innimellom da.... Time will show!
Ellers har jeg faktisk solgt noe til andre bloggere. Skjerfene har kostet kr.200 og hjerter kr.100 pr.stk. Porto kr.20 Sender i polstrede konvoluttter.
Har fremdeles en del skjerf, mens det er litt mer magert på hjertefronten. Har noen igjen.
Det er bare å si fra om du er interessert.(send da en kommentar med mailadresse som jeg ikke vil offentliggjøre) I så fall sender jeg en mail med vedlagte bilder av det jeg har liggende av skjerf og hjerter nå, så går det ann å se om det er noe av interesse.
Herlig med fredagskveld! Her slapper vi av hjemme, men i morgen skal mannen min og jeg på stort lutefisklag. Linker deg gjerne!
Ha en flott helg! Klem fra Kaspara