onsdag 10. juni 2009

Trekning

Da var trekning gjort med brask og bram, og samboeren tok oppgaven som lapptrekker veldig høytidelig og alvorlig, hi hi! Jeg hadde tenkt å ta det i morgen, men skal rett ut etter jobb, så da fikk det bli litt tidlig i steden.

Tusen takk for alle de herlige kommentarene, jeg blir så glad! Det var koselig med kommentarer fra så mange fine blogger (flere jeg ikke hadde besøkt tidligere) og fra dere to uten blogg, alle skal få en liten gave. :)

Disse fire får et skjerf (pluss en trøstepremie da..)
-- trommevirvel--:
BLANDET LOFT
KRISTINE (URBAN RETRO)
SNØSTORM
Grattis!
De som ikke fikk skjerf, får trøstepremie; jeg har et lass brosjer (importerte smykker tidligere) og tenkte å plukke ut etter deres favorittfarger. : )
Send en mail til bellavintagebella@gmail.com med adresse for forsendelsen og hvilket navn/blogg du kommenterte med, så får du en liten sommergave om ikke lenge.
Og dere som kanskje ville bytte stoff, gøy gøy gøy! Jeg skal få gått igjennom mitt og få tatt bilder.
Tudelu! :)

4 kommentarer:

Kristine sa...

Så gøy at jeg vant da :-D har sendt deg adr min på mail! og takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Følg med der for å finne ut hva som skjer med skjefet ;)

Mari sa...

Gratulerer til de 4 heldige :):)

Lotten sa...

Åhh så kul att jag vann! Jag vinner nästan aldrig.... Jippiee!
Jag mailar dig min adress!

Kram Lotten

Snøstorm sa...

Næmmen, så gøy!!! Jeg tror faktisk at det er første gang jeg har vunnet en trekning av noen sort! Hurra! Det må jo bevise at det hjelper å være utholdende. Til slutt vinner man. Og så kul premie også. :D Sender adr. på mail... :D