lørdag 13. juni 2009

Plutselig sommer!

I dag kom plutselig sommeren tilbake, hurra! Med sol og deilig temperatur ute, oppdaget jeg at det var endel som var glemt i hagen, og før frokost ble det både pottet om og plantet.


Her er pelargoniaene stilt opp på rekke og rad, alle er nå pottet om og gjødslet. Jeg har trålet hagesentrene etter store sinkbaljer uten hell, men på Søstrene Grene fant jeg heldigvis noen passende.


To vinkjølere gjør nå nytten, og disse skal fylles med forfriskende drikke ved lystige lag senere i sommer.

Min favoritt, en lyslilla variant.
.
Bortsett fra hagesyslene før frokost, har jeg ikke gjort noe som helst nyttig.. Sol og varme er ingen selvfølge, og må derfor nytes! Vi benket oss til på plenen med tepper, puter, lesestoff, lappe-klippe-saker og litt godt drikke.
.

Drömhem & Trädgård er en av mine favoritter, alltid masse herlige farger, og fin kombinasjon mellom interiør og hage.


Bella har sin egen parasoll og trives best i skyggen, og skal selvsagt også ha teppe!


Sjekk ut det fine lappeteppet fra Drömhem & Trädgård, veldig fint med bånd mellom lappene, god ide om lappene er litt ujevne.Typisk Bella; når jeg klipper, hekler eller syr, kommer hun alltid og legger seg oppi herligheten..Den ultimate bordpynten nå på sommeren om du spør meg; blomsterhoder i en krystallbolle etter mormor.
Nå skal jeg kose meg i sofaen, håper på like fint vær i morgen!
God lørdag!

6 kommentarer:

Cel'Dara sa...

Hihi, Bella gör precis som min Elvis! Han vill också alltid vara med när jag pysslar. Han ska alltid lägga sig ovanpå alltihopa! :-)
Vet inte om jag redan har skrivit det förut, men det kan gott upprepas. Din lilla Bella är så otroligt fin! Jag älskar verkligen taxar. :-)

Mari sa...

Hva har de IKKE på søstrene Grene??? hihi :D

Nydelige blomster du har altså!!!

Da jeg fikk se alle konvoluttene, ombestemte jeg meg litt. Jammen vil jeg ha brosje med en gang jeg også ;) Klarer ikke vente til etter bryllupsreisen :):) Sender deg en mail jeg :) tudelidu

Moderne Retro sa...

Nydelig blomster og potter. Fikk sommerstemning av bildene dine.
:)

Margrethe sa...

Så fin bordpynt :) Og flotte pelargonier!

stakkars Bella, det er nok varmt i solen. Godt hun har sin egen parasoll :)

ALIN sa...

Bella er utrolig søt. Hvis jeg skulle hatt en hund, ville jeg også hatt en dachs. Det er noe med "ansiktet" deres, de er så bedårende:)

Minmill sa...

så mange pene blomster du har kjøpt. Jeg likte de store metallbøttene du har funnet. Jeg har også kikket etter noe, men har ikke funnet noe enda. Vi har ikke søstrene Grene her i byen.

En fin kveld til deg, Bella.