mandag 15. juni 2009

Sommersøtt

I går prøvde jeg å lage sjokoladepavlova, og den ble skikkelig mislykket. Steketiden som var oppgitt var altfor kort (i hvertfall i følge min stekeovn), og da jeg skulle ta den ut seg den sammen som en bademadrass med hull.. Arg! Jeg liker å bake, men bare når resultatet blir bra..


Resultatet ble heldigvis spiselig, med en god klatt matyoghurt med vaniljesukker i, friske jordbær og frosne, slappe bjørnebær (som så kjempe fine ut da de var frosne).Snille mamma hadde med gaver, jeg fikk blant annet en bukett pioner, nydelig! Koser meg med dem i påvente av at de i hagen skal springe skikkelig ut.
Nå må jeg hoppe til køys, og har forresten sendt ut alle 13 gavene fra trekningen, håper alle blir fornøyde! Det er fortsatt ikke for sent om noen ikke har gjort krav på trøstepremien sin : )
God natt!

9 kommentarer:

Rikke sa...

Vellykket eller ei, de så fantastisk gode ut! :D Pynt gjør susen :P

Linetoppen. sa...

Det så virkelig ikke ut som de var mislykket! Det så himmelsk ut.
Men jeg er enig med deg, det er kun kjekt og bake når det blir vellykket!
Pioner er himmelsk!! Håper det snart springer ut i hagen din !!

Hilsen Linetoppen

Glede sa...

Hei du! Det er godt å se at det ikke er bare jeg som mislykkes med bakingen innimellom.. :) Noen ganger går det bare galt. Men kult at du viser det på bloggen likevel! Det så for øvrig veldig godt ut..

Kristine sa...

Hei søte Bella :)
i kveld har jeg hatt trekning på ugla, dessverre stod ikke ditt navn på vinnerloddet.. Litt kjedelig syns jeg da, siden jeg var så heldig å vinne hos deg ;)

Om du likevel har lyst på en liten uglepute eller en fransk bulldog pute så er det bare å si fra og jeg syr en til deg for en helt upåklagelig pris ;-D
Hilsen fra Kristine

Jannicke sa...

De så ihvertfall vellykket ut!! Kjempegode!

Men jeg er enig : Det er utrolig irriterende med Bakverk som ikke blir slik det skal..

Ellers vil jeg takke for veldig koselig hilsen til meg...
Jo, det å legge fra seg jobb før man kommer hjem er ikke alltid lett. Men jeg er heldigvis blitt flinkere etter hvert som jeg har blitt mer erfaren. Jobbet med dette i 15 år nå, så det sier seg selv at jeg rett og slett MÅ koble det ut. men noen skjebner og mennesker brenner seg fat. De vil jeg alltid huske!

God klem til deg.

Camilla sa...

Takk for sommerfuglen :) Kjempe søt! Og nam, nå fikk jeg lyst på pavlova.. vellykket eller ei, så godt ut :)

Snøstorm sa...

Hei og hopp!
Det sitrontreet jeg fikk er visstnok dyrket fram fra en sitronstein. Helt mystisk for meg som ikke har grønne hender, men det går tydeligvis ann. :D

Snøstorm sa...

Hallo, frekke meg. Ville jo egentlig si tusen takk da! Kjempesøt liten duk/sjal og brosjen var nydelig. :) Skal feste den på min flotte orange veske med retrostoff. :)

Cel'Dara sa...

Hej Bella!
Tusen tack för den söta broschen som kom med posten igår. Jag blev så GLAD ska du veta! :-)
Hoppas du får en brta midsommar. :-)