onsdag 24. juni 2009

Drømmedager

Finnes det noe bedre enn herlig varm, norsk sommer? Nei, nå har vi virkelig drømmedager. Et lite skår i gleden er selvsagt at man må på jobb, og at kalenderen viser tre uker igjen til ferie.. Timene etter jobb nytes derfor til det fulle, i hagen, langflat på pledd til solen takker for seg kl. 20.30.


Middagene er enkle og lages ute på grillen, ingen tid kan avsees til et varmt kjøkken nå. Blomstene i hagen ser ut til å stortrives så lenge de får en god dusj utpå kvelden. Når jeg tenker over det, ser alle ut til å trives, lenge siden jeg har snakket med noen sure eller misfornøyde nå.

I tillegg til grillmat går det i is. Dette var tirsdagens variant (kan anbefale Dream med karamell og nøtter, nam!).


I dag var det en av mine "gamle" favoritter, jordbæris. Det er litt rart egentlig, men nå som det er varmt, unner vi oss is både på jobb og til dessert, uten så mye som et snev av dårlig samvittighet. Norsk sommer er til for å nytes i lange drag, og vi håper at den blir her lenge!


Søte Eline uten blogg sendte meg et kort som takk for trøstepremien i trekningen min, nydelig! Håper at du snart blir Eline med blogg, for kort og konvolutt var herlig kreative! Tusen takk for koselig overraskelse i går: )
.
Sukk, jeg liker så godt å vanne, og i kveld knipset jeg et par bilder på vannerunden. Nå er det deilig i hagen, og blomstene skyter i været i rekordfart.
.


NYT SOMMEREN, SPIS IS...! : )

9 kommentarer:

Snøstorm sa...

Mm, fine bilder. Tror det blir banana-split til middag nå jeg. Hihi..

Kristine sa...

Hei Bella :)
Så herlige is-prosjoner dere spiser da!! Fikk skikkelig lyst på is jeg nå.. har en forkjærlighet for jordbær med sukker og vaniljesaus på nå om sommeren jeg...mmm, nam nam ;-)
Ønsker deg en fin-fin dag!!

lillebille sa...

Fristende og flotte bilder. Og den greia med is og sommer er nok fordi vi har så kort, men dog, verdens deiligste sommer - når den først velger å vise seg.
;o)

Minmill sa...

Hei på deg, Bella. Du kan det med å kose deg på sommeren ser det ut som. Men det er jo slik det skal være. Nå er det bare om å gjøre å lade opp batteriene før sommeren er over. Heldige er vi som har sol og varme nå. Og du, de søtsakene dine frister meg veldig, ser digg ut.

Anette sa...

Nam-nam :) Det var litt av noen desserter! Så kjempeherlige ut :)

storeflittig sa...

å! jeg elskerden oppfordringen altså! nå er det så varmt at is er et must!

herlige ilder - som alltid! syns fargene er fantastiske med turkis duk m prestekrager. smash!

Merete sa...

En nydelig blogg du har! Så flotte bilder og fristende innlegg da gitt, nå må jeg i fryseren og hente meg mer is...
Har lagt deg til på listen på bloggen min - håper det er ok. :)

Ha en flott start på ny uke.

irina /Alex sa...

Heia!!

Det bordet og stolene er til salgs. Tenkte jeg skulle male det hvitt å selge det. Er du intressert send meg en mail .

irina

Stina Ballerina sa...

Hei du! Det ligger en liten gave til deg inne hos meg :-)