torsdag 4. juni 2009

Snarshopping!

I dag har vi gått tur i duskregnet på Kalvøya, og det er jo så praktisk (enig, kjære..?) at den fine øya ligger et steinkast fra Sandvika Storsenter. Jeg må innom Indiska og Søstrene Grene med jevne mellomrom (er jo redd for å gå glipp av noe), og i dag kom jeg ikke tomhendt hjem, hverken fra tur eller snarshoppingen trekvarter før stengetid.. : )


Den lyseblå Biscuitboksen (107 kr) skal få pryde kjøkkenbenken fylt med knekkebrød (OK, det burde jo vært nydelige, søte kjeks, men kanskje i helgene..?). Søstrene Grene hadde fått en nytt serviettmerke, og der var det mange fine! Jeg tok tre i samme mønster, fint å spe på samlingen litt.. : ) Små skåler (9kr) i blå-beige-grå-lilla kunne jeg heller ikke gå fra. På Indiska fant jeg en fin kjole, så nå er jeg klar for sommervær!

Lupinene stjal jeg i en grøftekant på vei hjem, de er jo så fine!


På Kalvøya er det en liten, fin sandstrand (som sikkert har fått tilført fin, lys sand -- kanskje fra M/S Sandstrand?) hvor jeg gikk med rumpa i været og plukket disse søte skjellene, mens Bella badet og kikket på fuglelivet.


Liker så godt disse skålene, og når de kan stables, tar de jo ikke så mye plass heller..? (og dermed er kjøpet velbegrunnet)

Kjøpte noen supersøte skjerf som skal brukes til sømprosjekter. Tenkte kanskje jeg skulle gi bort et par matroska/babushka-skjerf, om noen vil ha? Bildene ble kjempedårlige, så jeg kommer tilbake med bilde i helgen.Posted by Picasa Sist, men ikke minst, jeg har vunnet (kryss i taket!) en konkurranse i BoligPluss og fått disse sakene fra Wilfa. Vi har jo disse tingene fra før, men fint å ha alt i samme serie da gitt. Lillebror er på leilighetsjakt, så han blir sikkert glad for å arve litt.
Om noen bor langt unna Søstrene Grene, og ikke kan leve uten noen av tingene jeg har vist, si ifra, så kan jeg handle for dere og sende i posten. : )
Snart helg igjen, deilig!

4 kommentarer:

fin i formen - Margrethe sa...

Hei! Første gang jeg er innom bloggen din. Likte veldig godt de stoffene du hadde kjøpt. (innlegget lenger nede) og takk for at du la ut link til hvor du har kjøpt de! Skal nå ta meg en kikk. Union Jackputa ble jeg imponert over; kreativt og fint håndverk!

Mari sa...

Åh, for en heldiggris du er!! Jeg kunne flyttet til Sandvika ene og alene pga storsenteret ;) Fine ting du velbegrunnet fikk handlet med deg hjem :) Ble veldig nysgjerrig på Babushkaskjerfet - handlet du det også på SG??

Litt av et tilbud du kommer med, du skal slett ikke se bortifa at jeg kliner til på tilbudet om å få handlet på SG en gang i framtiden. Du kunne kanskje handlet noen bokstaver til meg på Sprell også? Nå skal vi til København om noenogtjue dager da, men hvis jeg ikke får tak i bokstaver der kan jeg kanskje spørre deg?

Forresten synes jeg den lappeputa med pip-pip på var kjempefin! Er så flott med sånne helt unike, hjemmelagde puter :)

Ha en finfin helg, selv mistenker jeg at det er utdrikningslag som står på tapetet for min del ;)

Klem Maripari

Stina Ballerina sa...

Hei Bella!

Vi følger visst i hverandres fotspor; jeg var også på Søstrene Grene på Sandvika Storsenter i går kveld. Kjøpte også babushkaskjerfet, tenkte å bruke det til duk eller sy det om til en pute (hør på meg da, jeg kan jo slettes ikke sy..).

Så morsomt at du vant i Bolig Plusss, jeg vant et kjempefint bestikk fra Rosendahl i Rom123 for et års tid siden. Følte liksom at jeg fikk litt igjen for alle pengene jeg har brukt på ulike magasiner opp gjennom årene ;-)

Frk. Maya sa...

Så fin bogg du har:)
Nå kjenner jeg det kribler i magen her av synet på de skålene i duse farger. Var de på Søstrene grene? Oioioi:D Og Lord Nelson også...den har jeg ikke hørt om før.
Søte puter også:)

maya