mandag 1. juni 2009

Idyll

Vi har hatt en fantastisk helg på hytta i Son med sommervarme, jordbær, grilling, vin, bølgeskvulp og bading (stolt, badet ikke en eneste gang i fjor, men har bestemt meg for å bli badenymfe igjen)!

To glade hunder og duftende syriner.


Jeg har kost meg med fine blader, sydd litt på min siste pute og slappet av. Varmen ble litt for mye for stearinlyset i vår lille hytte, hi hi.


Her er noen av de vakre husene i Son, idyllisk spør du meg! Vi har hytte på en liten øy rett utenfor, og kan nyte synet av de sjarmerende husene på vei til og fra holmen.

I denne lille hytta bor Bella, samboeren og jeg. : ) Kjøkken og stue er i "hovedhytta", hos oss er det stort sett plass til en seng.

Fotpleie trengs nå som sommeren er her, det søte vaskevannsfatet har jeg kjøpt i Gamlebyen i Fredrikstad for noen år siden.

Joho, min tredje pute på en uke, vet ikke hvor min plutselige putelyst kom fra, men moro er det med disse prosjektene som tar kort tid. Her har jeg brukt diverse lapper og pyntet med yo-yo'er i "lappekryssene".

Her bor vi på sommeren, herlig! Plastteppet ble kjøpt på Kremmerhuset for noen år siden, og er superprakstisk på hytta. Vi har ikke strøm i "lillehytta", så her må stearinlys, oljelamper og telys stå for lyssettingen. Syriner dufter nydelig, og med et par kvaster hengende fra taket, luktet det deilig til leggetid.
Nå er det på tide med en god dusj, after sun og en god natts søvn før jobb i morgen (bu-hu).
Ha en fin uke, tenk, nå er det juni allerede!

8 kommentarer:

Hege - BOLIGglede sa...

Ja snakk om idyll! Kjempefine bilder.... Litt misunnelig kjenner jeg..Drømmer om en hytte ved sjøen..sukk!

Stina Ballerina sa...

Så fine bilder du viser, nå fikk jeg skikkelig sommerstemning! Og putene dine er jo helt skjønne, den ene mer kreativ enn den andre.

Jeg var forresten på Lord Nelson-loppiset i helga, og da så jeg stolene du tittet på helga før :-)

Camilla sa...

ååå..for ett koslig sted!!

T:o)ve sa...

For en idyll!
Helt til å drømme seg bort i :)
Måtte se to gangen på dine firbeinte, den ene lignet utrolig på vår lille søte firbeinte :)
Ha en videre deilig dag!

Tove sa...

For et sted!! Og i det hele tatt et innlegg fullt av NYDELIGE bilder, alt fra putene dine, til fotbad osv osv...

klem

Villblomsten sa...

Wow !!
For Et Paradis !!! :-)

Villblomsten sa...

ps - glemte å spørre , hvor er fotbadet kjøpt ?

Nr. 21 sa...

Fantastisk koselig liten hytte dere bor i da! Skikkelig idyllisk plass også! Veldig fin pute du har sydd også, perfekte farger og sammensetning av lapper! I like! Du får ternings-kast 6!!