lørdag 4. april 2009

Påskepyssel

Deilig følelse; jeg føler at jeg har hatt ferie i mange dager allerede! I dag satte jeg kursen mot Stoff & Stil, og der fant jeg endel søte saker. Jeg planlegger nå å ta med symaskin til Larkollen, så kan jeg sy meg et nytt lappeteppe der. Der er jo ikke bordene fulle av saker som må ryddes bort først, deilig..

Dette endte jeg opp med; stoff, diverse pynt, utstyr og en fantastisk oppfinnelse (okay, har ikke prøvd den enda, så det gjenstår å se);


nemlig en quick yo-yo maker! Yes, det er hva jeg trenger! Jeg drømmer jo om puten til Rice som jeg skrev om her, og jeg har fått laget endel yo-yo'er, men de blir ikke så jevne og fine. Nå håper jeg at det blir andre boller! : )


Jeg liker hobbysaker (og shopping generelt) og ting har jo en viss evne til å hope seg opp og bli til rot.. Derfor prøver jeg nå å bli organisert. Ingen enkel sak, men med pen oppbevaring er det litt med inspirerende å rydde. Disse eskene minner meg om jordbæris, og kommer fra Ikea.


Herlig orden! De nye båndene kjøpt på Stoff & stil endte sporenstreks oppi riktige esker, og nå er det så enkelt å se hva jeg har, herlig. Håper jeg får ånden over meg og fortsetter organiseringen, hobbyrommet mitt er nemlig katastrofeområde, og kunne virkelig trengt en real opprydning.


Gåsungene inne har begynt å bli gule, og jammen har det ikke kommet et par blomster på plommegrenene fra hagen! Hadde jo helst ønsket at grenene fortsatt satt fast på det stakkars treet, men det kommer nok nye.
Nå skal jeg prøve ut yo-yo maker'en, snart har jeg nok yo-yo'er på alt.. ; )

4 kommentarer:

Minmill sa...

Hei Belle. Takk for superhyggelig kommentar. Du virker så søt og grei. Måtte bla langt ned i bloggen din for å se hvor mye spennende du har blogget i det siste. Jeg har jo vært helt fraværende og det merkes. Jeg digger alle de fine fargene du har på tingene dine, så absolutt helt i min ånd. Likte godt de påskekakene du har laget. Og den dingsemakeren fra stoff og stil til å lage puter ala Rice... Skal bli spennende og se om du klarer å lage dem fine med denne saken. Da blir det vel selvlaget Rice pute da?

Vi drar på påskeferie til onsdag, og jeg gleder meg til ski, fjell, sol og kvikklunsj.

God påske til deg også. Klemmer fra Minmill.

prinsesselinn sa...

å så flink du er til å holde system.
blirhelt misunnelig jeg, mitt syrom er bare såååååååå rotete,tar sikkert en uke å rydde det, uoverkommelig prosjekt,, buhu...
ha en flott søndag

Charlotte sa...

Ja, det er rigtigt dejligt med organisering af sagerne. Fine opbevaringskasser og fine stoffer du har købt. :-)
Smart med den yo-yo maker - og puden fra Rice er LÆKKER!
Super hyggelig blog du har. Jeg vender tilbage en anden dag. Jeg lægger dig til mine links.
Hilsener fra
Charlotte i DK
www.herhosmig.blogspot.com

Blogger sa...

There's a chance you are eligible for a complimentary $250 IKEA Gift Card.