mandag 6. april 2009

Verdens verste dag og en anbefaling!

Jeg annonserte jo påskefri på fredag, men dengang ei!!! Jeg skulle være stand-by i dag, med en forsvinnende liten sjanse for at jeg måtte trå til. Kl 22.15 i går kveld fikk jeg beskjed om at kalkuleringer ikke hadde gått i rapporteringsprogrammet, og at jeg måtte gjøre korrigeringer i dag.. Grøss og gru! Dette er egentlig ikke av mine arbeidsoppgaver, men jeg vikarierer for en i pappaperm, og kunne jo ikke trekke meg nå..
I dag har jeg ventet på kakuleringer, og deretter sittet med stooore excel ark og klødd meg i hodet/bitt negler/forbannet pc'en/vært sur/felt et par tårer til langt på kveld.. Nå "sparer" jeg resten av herligheten til i morgen, og etterpå skal jeg ta meg en velfortjent påskeferie!

Bilde lånt fra Tiny Decor.
Sukk! Nok selvmedlidenhet, dette lærer jeg masse av! : )
Over til noe hyggelig; Yo-yo maker'en er super, og kan trygt anbefales! Yo-yo'ene blir jevne og fine, og det er veldig enkelt.
God natt, nå skal jeg drømme om tall og kalkyler! (Om noen vet hvordan man får opp den snedige "hjelperen" GOAL SEEK i Excel, legg gjerne igjen et hint!!) : )

5 kommentarer:

Minmill sa...

He he, ingen Exel tips fra meg. Jeg er en bruker på et litt enklere nivå. Så artig å høre at Yo Yo verktøyet fungerer.

Håper du ikke har drømt så altfor mye om tall i natt. Det finns ikke noe verre enn å ha sånne stress drømmer.

Anonym sa...

I excel 2003 finner du hjelperen ved å gå på hjelp menyen, vis hjelperen. Tror denne er fjernet i 2007, mendu kan jo fortsatt søke:-)

Bella sa...

Hei og hopp!

Da var egentlig helvetet over, må bare vente på kakuleringer og se om ting blir som jeg hadde tenkt.
Takk for tipset, anonym, jeg fant det ved hjelp av hjelp-funksjonen :)

Goal seek ligger under Tools /Goal Seek, anbefales på det sterkeste! : ) Grei å bruke om du vet hvilken sum du vil ha, og hvilken celle som skal påvirkes.

Men nok om Excel, nå er det viktigere ting på tapeten; påskefeiring, HUUURRRAAAA!! :)

Prinsesse Elin sa...

Jeg synes så synd på deg når jeg leste dette her. Huff og huff det må ha vært forferdelig. Men godt at du har fått orden på det. Du må ha en herlig påskeferie og slappe av og kose deg masse. God klem:O)

moni sa...

så koselig blogg du har. Måtte lese og finne ut litt om det der yo-yo greiene for det har jeg aldri sett før. det var virkelig stilig og den puta i det gamle innlegget så kjempelekker ut! ønsker deg en fin påske!!!