søndag 26. april 2009

Helg

I går var jeg på loppemarkedet på Bondi i Asker. Det var mange flere markeder å velge mellom, men jeg hadde ikke så mye tid, og da valgte jeg Bondi, som en av mine favoritter.

Jeg kjøpte ikke så mye, men dette ble med hjem:
To engelske kopper i fin stand, 30 kr for paret.

Denne duken skulle egentlig brukes i lappeteppet mitt, men den passet så fint ute, så jeg tror den skal få unnslippe saksen. Jeg betalte 5 kr for duken og en lappebrikke.


Et fuglebroderi og et kattebilde ble mitt for 30 kr. Lappebrikken i grønt og rosa skal pryde et av bordene i hagen i sommer.

Litt fornyelse i garderoben må også til nå på våren. Nå er det masse fine farger i butikkene! Jeg er veldig glad i å kjøpe klær, og har laget en ny regel for å unngå bomkjøp; alt må prøves. Det viser seg å være en fin regel for meg, for jeg er fryktelig dårlig på å returnere og bytte ting.

I går var jeg på byen med venninner, så formen er ikke på topp i dag.. Kvelden var veldig koselig og morsom, og vi danset på Hammertson

Nå ligger jeg i sengen med en kald klut på pannen og gleder meg til å bli frisk..!


Dansesko og bling kan ryddes bort for denne gang, men håper ikke det blir lenge til neste gang! : )
Fortsatt god søndag!

2 kommentarer:

Stina Ballerina sa...

Så fine dansesko! Hvor har du kjøpt dem? Fikk så lyst til å kjøpe like :-)

Bella sa...

Hei Stina!
Jeg har to par, et i gull med "krystallpynt" og et i sølv uten pynt, husker ikke helt hvor jeg kjøpte hvilket av dem, men det ene er kjøpt på Eurosko på Ål, og det andre på dna. Merket heter Tesori.

De kan trygt anbefales ;)