torsdag 25. februar 2010

Søt overdose?

På kjøkkenet har vi fått opp en tallerkenhylle igjen, men jeg syns liksom ikke det blir så bra, blir litt for søtt på en måte? Kanskje ikke så rart når favoritten er rosa, men det blir nok bra når resten av rommet kommer i orden. I dag flyttet vi inn det nye spisebordet fra gjenbruksbutikken også, og det var vanvittig tungt, men helt nydelig. Lillebror som var bærehjelp mente den eneste veien det bordet kom ut igjen, var opp gjennom pipa, men dette skal neimen ikke i peisen. Nå venter noen runder med malekosten, skal bli godt å få det ferdig.


Nå må jeg en tur i nettbanken og betale en kinesisk faktura. Jeg har importert ting fra Kina to ganger før, og nå setter jeg i gang igjen. Denne gangen blir det litt hobbyutstyr for syglade, gleder meg!
Ha en fin kveld, snart er det helg!

9 kommentarer:

Lille sa...

Søtt? Ja.
FOR søtt? Nei :)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Søte vårfarver.....ja vi venter på en snefri tid:)
kos deg så lenge
klemmer sendes

Ingrid - Fjeldborg sa...

Søtt og godt, jeg vil ha sånne muffinsskåler! Ble så glad da jeg fant fem hit, har sittet lenge og kost meg med bloggen din. Og er veldig nære å bestille meg noen pomponer på etsy... de er sååååå fine! Ha en herlig kveld!

Janne sa...

Hei hei!!!
Tusen takk for award!!! Så koselig at du valgte meg:) Her er ikke overskuddet på topp for tiden, så jeg valgte en jukse-løsning...håper du tilgir meg?!? Men ikke for å være utakknemlig altså!
Går bedre her nå, men det har vært noen tøffe uker på mange måter. Men skal ikke klage, det er mye bra også:) Kommer sterkere tilbake når vi er ute av pappeskene...tihi...
Klem

Janne sa...

PS: Definitivt ikke FOR søtt...!!! Gleder meg til å se kina-utstyret:)

Anonym sa...

Søtt men pent!!
Tusen takk for awarden, setter stor pris på det! Sjekk bloggen min for de 7 faktaene.. (kan ikke garantere at det er veldig interessant, men det forteller hvertfall litt om meg;)

Ha en super dag videre!!

Løvinnen sa...

Helt fantastisk fint skal du vite!

Ida Susanne sa...

Nydelig..♥-bank
Nå er du trygt plassert i lista mi, hit kommer jeg gjerne oftere på besøk*glede seg*
Muffinsen er sååå søt, har den selv stående til pynt på kjøkkenbenken:)

Christine sa...

synes tallerkenhylla ble kjempefin jeg, overhodet ikke for søt :D