lørdag 6. februar 2010

Sukkerfrie LOVEHEARTS

Nå er jeg strålende glad; det er lyst, mildt, lørdag og jeg har for en gangs skyld "husarbeidsånden" over meg. Best av alt er allikevel at jeg er i gang med et nytt syprosjekt, denne gangen sukkerfrie LOVEHEARTS. Jeg skal gi bort disse til mine kjære i år, på søndag neste uke er det jo ikke mindre enn Valentinsdag, Morsdag og Fastelavn. Litt skuffet over at alt faller på samme dag, men da får vi heller ha en feiring som varer hele dagen. Jeg gleder meg!
Om du vil gi et sukkerfritt hjerte til en av dine er mine til salgs for kr 85,- inkludert porto og sukkersøt innpakning. Send meg en mail på bellavintagebella@gmail.com om du er interessert.

Jeg synes "ordentlige" lovehearts er så pene å se på (og vonde å spise), må hamstre inn litt til neste uke, fin bordpynt kanskje? Disse er uansett til snille lesere, takk for motivasjon og søte tilbakemeldinger!

Vaskebøtta kaller, det gjelder å jobbe videre nå som husarbeidsånden er her, den kommer sjelden og kort til meg!
God lørdag!

6 kommentarer:

Janne sa...

Åh, så søte de var!!!
Nå har jeg lyst til å ta fram symaskina jeg også...har til og med handlet stoff i dag! Men den får nok bare ligge nedpakket inntil vi har flyttet inn i nyhuset, her er det andre ting som må prioriteres;) Kos deg med lørdagskvelden, i nyvasket hus...herlig!!!
Klem, Janne

SivJ sa...

Fantastisk søte hjerter... blir virkelig inspirert:) Heldig er de som får de i gave.. Ha en strålende helg :)
Klem SIv Janne

Løvinnen sa...

Fin gave til valentinsday:) Kanskje kanskje jeg kjøper en når jeg får lønning? hmmmmmmmm:)

Christine C sa...

Så utrolig søte og fine hjerter - en kjempefin gave til noen man er glad i :) Og så flott blogg du har - den vil jeg gjerne følge videre.

Ha en fortsatt fin kveld.

Lille Askeladden sa...

Kjempesøte! Du er jammen flink! Og riktig koselig blogg!

Christine sa...

for noen sukkersøte hjerter du har laget :D og så inspirerende bilder du har tatt av dem :D liker når folk legger litt ekstra i fremførelsen på bloggen sin :D