lørdag 13. februar 2010

Festhelg

I morgen er det jammen tre ting på en gang, og vi har invitert familiene våre til Morsdag-, Valentines- og Fastelavnsfeiring. Fastelavnsriset ble sikret på tur i morges, hjertepynt er funnet frem og Morsdagsgaver står på handlelisten.

Fargerike blomster og kvister inne lokker frem vårfornemmelsen, og med skinnende sol og blå himmel i tillegg er det deilig å glede seg til snøsmelting og fregner på nesen.

På mandag kommer snekker og rørlegger for å utbedre en vannskade på kjøkkenet, og samtidig skal vi tette igjen åpningen mellom stue og kjøkken. Jeg gleder meg til å få hel vegg i begge rom, og har sett med ut både kjøkkenbord og sjenk på gjenbruksbutikken. Vi har allerede et skap i garasjen som venter på å flytte inn, så jeg har så smått begynt å selge unna litt møbler.

Tørr sjokoladekake blir punsjeboller på null-komma-niks og blir ekstra fristende i en eske med det fineste kakepapir fra Åhlens. Bildet med herlig settekasse er fra siste Kamille, og jammen har ikke en Bestlite lampe også sneket seg inn. Sølvarmbåndet har jeg kjøpt på en amerikansk smykkeauksjon og det passer perfekt til i morgen, det må bare ligge fremme så jeg husker å ta det på.
Nå skal kjøkkenet ryddes, delvis tømmes og vaskes, for tenk om snekker og rørlegger synes vi har det rotete..!? : )

8 kommentarer:

Katarina sa...

Flotte bilder:-) Kommer virkelig i stemning av dem :-) Kos deg og ha en flott helg:-)

Lene sa...

Så fin blogg du har. Første gang jeg er innom, men her var det mye fint å se.

Camilla sa...

Så fint du har gjort det :-) Likte det armbåndet <3

Sanne sa...

Åh, for et nydelig innlegg :) for meg er det mest bare valentinesdag i morgen, mest fordi mamma er langt,langt borte og fordi de var tomme for boller på butikken. Og krem!

Stina Ballerina sa...

Så nydelige bilder!! Har du fått tak i ROSA kakepapir!? Jeg elsker kakepapir, men har bare i hvitt. Jeg må avsted til Åhlens skjønner jeg :)

Prinsesse Elin sa...

Hallo snuppa. Deilige bilder du viser på bloggen. Jeg blir så glad for slike små farge piff på en søndag. Vi trenger det også.
Ønsker deg en herlig søndag enten dere feirer det ene eller det andre. Masse varme klemmer fra Elin:)

AneLil sa...

Elsker bloggen din! Blir superinspirert. Hva slags møbler skal du selge? Stor klem

Kamille sa...

Så gøy at du tok med settekassen fra Kamille! :)

Håper det går fint at vi posta link til innlegget ditt på fansiden vår.
http://www.facebook.com/pages/Kamille/308049601953?ref=nf