lørdag 20. februar 2010

Sakte, men sikkert..

Sparkle-pusse-sparkle-pusse-sparkle-pusse-male-male sparkle-pusse-male, nja, det oppsummerer egenetlig denne ukes kveldsgjøremål! Heldigvis går det fremover, og vi holder på å flytte inn på kjøkkenet igjen. Skapet kjøpt på Lauritz.com i april i fjor har fått flyttet fra garasjen til kjøkkenet, og jeg er veldig fornøyd. Liatorp vitrinen fra kjøkkenet har flyttet ut i stuen, og sjenken som sto der er solgt. Det er godt med litt forandring!


Bokskapet fra 1930 rommer kokebøker og fargerikt porselen på kjøkkenet, mens hvitt arveporselen og glass skal stå i stuen. Bollene ble bakt til Fastlavn, gleder meg til å komme i orden igjen!
Nå må jeg ut og kjøpe strømpebukse, i kveld er det 30 årslag på tapetet, det blir gøy! Fortsatt god helg!

5 kommentarer:

Marias skriblerier sa...

Suuuperkoselig blogg du har!!! Og de bollene... mmmm.... Skapet var også superfint, er så koselig med sånn tittevindu :)

Jeg ser du har en banner som ikke er like lang som innholdet på bloggen din, jeg kan hjelpe deg med ny banner om du vil!

Jeg tar 450,- for å skreddersy en banner, som selvfølgelig tilpasses og designes helt etter DIN stil og dine ønsker! :) Bare et tilbud, du kan se noen bannere jeg har laget her:

http://martuv.blogspot.com/2009/08/nye-bloggbannere-og-dagens-interirtips.html

Titter uansett innom igjen, her var det god stemning!

Løvinnen sa...

Fine og deilige boller:) Har så syyykt lyst på boller at jeg tror jeg må spørre mormor om hun kan bake noen fastelavensboller til jeg kommer hjem imorgen! *Sukk*

Håper du koste deg ute igår!
Løveklem

Linda Camilla sa...

For en suuper kul blogg!! Jeg forelsket meg helt i muffins skålene dine.. hvor i all verden har du kjøpt disse? Bare måå ha de!!

Bella sa...

Hei Linda Camilla
Fant ikke noen profil å klikke meg videre på, så svaret kommer her :)

Muffinskålene er fra Søstrene Grene og kostet ca 25,- per stk for litt siden, veldig søte! Har sett lignende i nettbutikk også, husker ikke helt hvor.

Klem fra Bella

Bloggen min sa...

Hei :-)

Her er en blogaward til deg:
http://ellasplass.blogspot.com/2010/02/blogaward.html

Du har en nydelig blogg med masse god inspirasjon! Delikat, lyst og lystig! Har fulgt deg en stund i det skjulte.

Klem, ella