mandag 1. mars 2010

Sorthvitt

Det skjer ikke så mye spennende i heimen for tiden, men det nye spisebordet er snart ferdig grunnet. Jeg så bordet en torsdag på gjenbruksbutikken og falt sånn for det, og heldigvis for meg kunne de reservere det til meg da jeg ringte spent på mandagen etter (da de endelig hadde åpent igjen og jeg hadde hatt hele helgen på meg til å ønske meg det). Bordet var i oljet heltre eik med lakkert bordplate, og er nå grunnet med Harmoni Sperregrunn og en liten rulle av typen "Perfekt" fra Jotun. Både grunningen og rullen var utrolig bra, og gjør jobben rask og grei.


Jeg vurderer å male bordet mørkt grått, men beholder det hvitt en stund. Kuskinnet er egentlig en etterslenger etter stilen vi hadde da vi bodde i leilighet, men synes egentlig det passet litt til det nye bordet. Vi får se, sort/hvitt holder nok ikke så lenge hos meg.
Nå er det snart tid for Harald Eias nye program Hjernevask, gleder meg!

4 kommentarer:

Ida Susanne sa...

Nydelig bord med herlige bein og detaljer..Elsket det:)

Tusen takk for søte ord inne hos meg, ble super glad:)

Christine sa...

utrolig fint bord :D hadde nok vært kult å male det grått, men hvitt går jo til alt :D greit å safe litt innimellom :D

Prinsesse Elin sa...

Det ser utrolig bra ut. Jeg burde også hatt gitt en del møbler noen strøk med maling men jeg får vente til jeg kan dra ut møblene slik ikke det gasser i hele huset. Takler dårlig oljemaling duften. he he
Klem fra Elin:)

Løvinnen sa...

Maling er alfa omega! Fine detaljer og virkelig snasent!