lørdag 13. mars 2010

Muffin madness

Deilig at det er lørdag igjen, denne helgen er spisebordet fullt av stoff og symaskin, hurra! Jeg syr små muffinsbilder til kjøkkenet, og rammer dem inn i gamle rammer etter mormor. Til disse muffinsene får jeg bruk for små stoffrester, godt at alt kommer til nytte.Resten av helgen skal brukes til avslapping og hobbyaktiviteter, mens samboeren er på skitur til Hemsedal. Neste helg skal jeg på jentetur dit igjen, så passer fint med litt r&r denne helgen. Bella er veldig flink til å ta livet med ro og lager seg små teppe- og putefjell hvor hun rigger seg til på toppen som en prinsesse.

God helg!

9 kommentarer:

Ida Susanne sa...

oi..gøøøy..Som en muffins-elsker jeg er falt jeg pladask for denne ideen..
*klem*

Drømmehjerte sa...

Så nydelige bilder du har på bloggen din! Er første gangen jeg er innom hos deg, men her fikk jeg så mye inspirasjon at jeg kommer garantert igjen!! :-)

Vh, Ingvild

Marianne sa...

Åjåj, så herlige muffinsbilder!! Litt misunnelig der kjenner jeg... uvenn med symaskina som jeg er :)
.. synes jeg skimter en muffinsklokke der og.. DEN var knallfin!

Er så herlig å komme inn her og se på alle de fine bildene du legger ut. Blir like glad hver gang, og det var derfor jeg begynte å lese bloggen din i utgangspunktet :)

Janne sa...

Søte!!!
Hørtes ut som du har en herlig kreativ helg...litt misunnelig faktisk;) Kos deg masse med dagen i morgen også, håper du viser fram noe av det du lager:)
Klem

Blandet loft sa...

Så fint muffins-bilde var, og så lurt. Ønsker deg en fin søndag.

Jenny Bergvall sa...

Man kan aldrig ha för många muffins ;-)

Løvinnen sa...

Så koselig!
Bildet av den tallerkenen til høyre må være noe av det fineste jeg har sett i tallerken-sjangeren! Oioioi!
Love love love!!!!

creativejewishmom.com sa...

I LOVE your blog, and I hope you read English! Please stop by my international blog linking party today (until tuesday) and link to something on your blog! I'd be thrilled to have someone from Norway! hope to see you there @www.creativejewishmom.com

Christine sa...

så utrolig kule muffinsbilder :D kjekt å få brukt opp stoffrester på en sånn måte :D