lørdag 16. januar 2010

Helg

I dag har jeg svingt meg på kjøkkenet og laget ostekake og sjokolademousse. Svigers har middagsselskap med 10 venner, og siden svigermor ikke er så glad i å lage mat eller bake, tenkte jeg det var hyggelig å lage litt godsaker til dem. De gjør mye for oss, og det er så koselig å kunne bidra litt i gjengjeld.

Sjokolademoussen blir servert i de nye porsjonsformene fra Bruka som jeg fikk til jul. Jeg har pyntet med smeltet sukker, men spiralene jeg hadde sett for meg, var ikke mulig å få til med mine (manglende) konditorevner gitt, jeg får øve til neste gang. Ostekaken fikk jeg ikke tatt bilde av i farten, men jeg brukte jordbærgele på toppen istedenfor sitron denne gangen, og det ble mye finere visuelt (rosa blir jo aldri feil..?).Er i gang med å fylle en ramme jeg kjøpte for lenge siden, og har endelig fått byttet ut Maria Magdalena loppebildet som hang over den lille sjenken. I dag kom pom pom'ene jeg har bestilt på Party Poms på Etsy, de blir kjempe fine, og jeg ser nå at jeg gjorde endel feil i mitt stakkarslige forsøk før jul.. Butikken på Etsy har salg nå, så løp og kjøp! Utrolig fin partypynt, og jeg synes de gjør seg godt til hverdags også. Det er litt jobb med å brette de ut, men absolutt overkommelig. Om jeg skal gifte meg noen gang, må det bli med pom pom'er og rislykter dinglende fra taket, tenk så fint!

Nå får jeg komme i gang med middagen, for etter den venter sjokolademousse til oss også..
Fortsatt god helg!

5 kommentarer:

Linetoppen. sa...

For en flott dessert! Viss du ikke imponerer med den vet ikke jeg....
Konditorkunnskapene er helt i topp klasse syns jeg!
Lykke til med resten av middagen!!

God helg !

Linetoppen

Christine sa...

så snill du er med svigers, det så kjempegodt ut :D

og takk for link til pompoms.. må muligens kjøpe meg et par eller 10 jeg også ;)

Blandet loft sa...

Oioi, det så skekkelig fint og godt ut!!

Janne sa...

Mmmm...så utrolig godt ut! Og så jeg som er helt syyyk etter sjokolade nå! Huff...den der nye livsstilen går ikke akkurat så bra, gitt...hihi;)
Bra du ikke hadde bilde av ostekaken også...det er nemlig min favoritt! Jeg må også ha rosa på toppen (sitrongele i ostekremen, bringebærgele på topp...kjempegodt!)Tenker den falt i smak hos svigers med gjester!

Klem fra meg

Heidi sa...

Uhmm, desserten lyder lækker og ser så flot ud. Jeg synes din blog er fantastisk. Jeg bliver i så godt humør at at kigge på dine fine billeder
Hilsner Heidi