søndag 3. januar 2010

Grue grue grue

Æsj, siste dag av juleferien og jeg gruer meg til morgendagen. Jeg gruer meg til å stå opp tidlig (fra 11.30 til 6.30, gjesp!), til å spise knekkebrød (istedenfor varme rundstykker), til å jobbe (istedenfor å lese, sy og se på tv), til å måtte sminke meg og ha på presentable klær (imotsetning til å kose meg i pysj hele dagen) og til å måtte legge meg tidlig (klokken 2 er passe, men ikke når man må opp 6.30).

Lillebror skal på ferie i morgen, så vi skal ha familiemiddag i dag. Han skal fire uker til Australia og trenger ikke bekymre seg for jobbstress og trange bukser. Det blir nok en grei temperaturforskjell for ham, og jeg kunne også tenkt meg litt sommer og varme, kanskje derfor bordet ble litt vårlig i dag?

I kveld skal pepperkakehuset til pers og jeg tror det blir litt godt. Tørt og hardt er det nok, men det er prydet med ganske mye godis, så vi får det nok ned. Mesteparten av julepynten er samlet sammen, men juletre og adventsstjerner lyser fremdeles tappert. Jeg håper mannen høster treet i morgen, det er er jo en kjempe kjedelig jobb, og jeg vil egentlig ha det ut nå som hverdagen begynner. Jeg synes at julemagien blir borte samtidig som hverdagen for alvor setter inn.

I går var vi på shopping og jeg fant litt av hvert. Hadde tenkt meg noen fine godbiter på salget, men vårvarene var litt mer fristende. Accessorize hadde mye fint på salg, så der kjøpte jeg ganske mye, blant annet disse søte babushkaene.
Ha en fin arbeidsdag og du også må ut av dvalen i morgen, og hvis du er heldig og ha fri; kos deg litt for meg også!
... Og jeg vet jo at hverdagen egentlig er fin, knekkebrød er godt og det er deilig å pynte seg litt.. : )

6 kommentarer:

Vibeke sa...

Så utrolig mye fint du har på bloggen din! Her vil jeg følge med :)

Og jeg skjønner grue grue grue, men det blir sikkert fint å komme tilbake til hverdagen allikevel :) God hverdag!

Camilla sa...

Jeg må ærlig innrømme jeg gleder meg til hverdagen, (er sikkert lei etter 1 uke :-p) Idag har julen blitt ryddet ut, og det rød blitt erstattet med turkist og lyseblått. Herlig :-)

Eneste med hverdagen er at jeg for alvor forstår hvor stor den lille 6åringen min holder på å bli. Og det skjærer jo litt i ett mammahjerte. hihi

Men håper du får en finfin dag imorgen!! <3

*Nyttårsklemmer*

Pillepalle sa...

For et fint dekket bord! Hilsen fra Pillepalle

snakkemunn sa...

Så fint dekket bord.
Jeg begynner arbeidet imorgen jeg også, men jeg har endelig lært å slutte å kvi meg, selv om jeg elsker de frie late dagene....;))

Janne sa...

Som om jeg skulle sagt det selv!!! Her starter uka brått og brutalt, med tidlig morgen, levering i barnehagen med alt pikkpakket, en lang dag på jobb med sikkert mange uleste meldinger på mail og telefon, samt en student som jeg skal være veileder for...hjelp!!! Ja, ja, det er vel bare å hoppe i det! Tross alt litt godt å være tilbake i hverdagen igjen også...;)
Håper du får en fin start i morgen!
Klem fra meg

g u r o sa...

Kjenner meg også godt igjen! :(
I dag har eg ikkje vore ute av pysjbuksa, men har pusla inne heile dagen, med sein frukost, nyyydeleg kaffe latte (åh, så GODT det er å vere heime hos kaffemaskina si igjen!), klesvask og husvask...og så litt jobbing ved pc'en no på kvelden...

Snart er det leggetid, og i morgon startar kvardagen for fullt. MEN i motsetning til deg er eg ikkje heilt ferdig med jula enno! Pynta ikkje noko særleg før det nærma seg juleferie, og no skal den i alle fall få stå til 13.dag jul... ;)

Håpar du får ei fiiin veke! Det blir nok kjekt å treffe hyggelege kollegar, jobbe litt og ikkje minst få pynta seg litt igjen... ;)