lørdag 12. desember 2009

Rett vei

Endelig helg igjen, og koselige julesysler å se frem til; julebord med herlige jenter i kveld og baking i morgen. Endel av tingene jeg klaget over i siste innlegg, har løst seg, og tingene som skal være i ordren før den 24. virker ikke så uoverkommelig lenger, glade jul! Feilkjøpet på Anton Sport ble enkelt løst på butikken deres på CC Vest, der var de langt vennligere og serviceminded, jeg drar dit neste gang noe skal handles gitt!
Pepperkakehuset ble laget på juleverkstedet i begynnelsen av desember, og står fortsatt. Jeg husker for noen år tilbake at vi hørte et brak på julaften, og det var nettopp pepperkakehuset som takket for seg (nei, man kan ikke lime det sammen med melis).. Sviblene har begynt å blomstre og den klart fineste juleblomsten synes jeg.

Jeg så noen vakre pom pom'er på Etsy og tenkte jeg kunne lage en selv, det kunne jeg helt klart IKKE. Ha ha ha, Jeg skal bestille noen på Etsy, men de rekker nok ikke frem i tide til jul. Noe som rekker frem, er alle julestrømpene som er bestilt hos meg. Her har symaskinen gått/går både sent og tidlig, og butikker har blitt trålet for mønster og knapper med riktig tema, veldig morsomt! Pepperkakeknapper er bestilt på Etsy, i likhet med romskip-, prinsesse- og bilbånd.
En miniristekule fra Søstrene Grene er blant mine ferskeste forelskelser, litt vanskelig å få med glitteret; riste og ta bilde på nullkommaniks, men den er jo fin i seg selv. Kurven med ferdige gaver er velfylt, og det ligger en haug som venter på innpakning også, deilig å ha litt kontroll på gavene, i siste liten med tusner av medshopperer er ikke min favoritt. Jeg skriver alt ned i en bok, så har jeg kontroll på hva som er kjøpt og pakket inn, og kan sammenligne med hva de fikk året før.


Og trodde du jeg var klar til jul nå? Dette var glansbilder, bildet over av spisebordet er virkeligheten.. : )
Fortsatt god førjul!

6 kommentarer:

Netten sa...

Heldigvis kommer julegleden uansett hvordan spisebordet ser ut :)
Jeg synes det ser bra ut, jeg. Det viser at kreativiteten din blomstrer.

Smil fra
Netten

g u r o sa...

Åh, så fine bilder! Masse inspirasjon, både for sying, pakking, ting og tang... :)

Måtte rydde spisebordet for å ha gjestar tidligare i dag, og då er det litt tiltak å begynne på nytt...men no trur eg at eg har fått den inspirasjonen eg trengte! Takk! :)

Christine sa...

så fint du har pakket inn gavene dine :D

stod også og så på den ristekulen på søstrene grene, men klarte la være å kjøpe den :P

Janne sa...

Fine bilder! Du må ha fantastisk lys i leiligheten/huset ditt, for bildene blir bare så utrolig vakre! Og så hjelper det jo å ha så mye fint å ta bilder av også da;) Kos deg på julebord!
Klem, J

Mia sa...

Du, de julestrømpene dine er bare så herlige, rett og slett til å bli igodt humør av! jeg har beundret de hos NIB, og nå her hos deg. Ellers så liker jeg godt å titte innom din herlige, fargerike blogg.

Janne sa...

Hei igjen!
Haha, fantastisk gøy å få kommentar klokken 5 på natta;) Imponert!
Nå er leiligheten ryddet og ordnet...puhh..nå får det bare stå til:)
Ha en fin uke!
Klem, Janne