søndag 27. desember 2009

I sneglefart

Nå i romjulen har dagene skiftet gir, dagene før jul føk forbi i høyt tempo med lange gjøremålslister, mens dagene nå er late og rolige. Jeg tror symaskinen må hentes ned i løpet av ettermiddagen, det klør i fingrene etter å komme i gang med nye prosjekter. Det turkise stoffet under tjenestegjør for tiden som duk. Ikke så veldig julete kanskje, men jeg synes det er så utrolig fint. Stoffet ble funnet på et loppis og heter Paisley Floral by Zuzek fra Key West handprint fabrics. Kan det virkelig være håndtrykket? Jeg har ikke mye peiling på stoff, men det må i såfall være en kjempejobb å trykke et så intrikat mønster i ulike nyanser.
Jeg hadde "gammelt sengetøy med mønster i sterke farger" på ønskelisten til jul og jeg åpnet de myke pakkene med stor iver uten å få så mye som et lommetørkle. Da vi var hos svigers i går, fant de frem noen fine putevar til meg som skulle brukes som malefiller. Storøyde og lattermilde spurte de om jeg virkelig ville ha det, og jeg bekreftet at dette var fine skatter som skulle omvandles til myke lappetepper. De lo over at jeg hadde hatt dette på ønskelisten, og jeg understreket at jeg hadde blitt veldig glad om disse herlighetene hadde gjemt seg under julepapiret. Det er litt rart at man kan gå så opp i en ting som gammelt sengetøy, jeg hadde aldri tippet at jeg noen gang skulle ønske meg det til jul.


Nå skal vi drikke litt varm sjokolade (fint bruksområde for all kokesjokoladen som ikke rakk å bli konfekt før jul) med mini marshmallows (som egentlig skulle vært ingrediens i rocky road) og kose oss med fyr i peisen.

4 kommentarer:

Blandet loft sa...

Vakker duk! Nå fikk jeg lyst på kakao jeg også.. Tror jeg går å lager meg litt :-)

Camilla sa...

hihi fine stoffer, og ikke noe er så fint som en liten romjulspresang syns jeg! :-) (og priser meg lykkelig for at jeg har bursdag om ikke mange dagene. hehehe) <3

Janne sa...

Så fin julepynt du har på treet:)
Måtte smile av innlegget ditt, det med stoffene spesielt..hihi;)
Skatter av høy kvalitet! Det nederste putevaret ligger i samlingen min også.
Fortsatt god romjul!!!
Klem, Janne

Hanne sa...

Dette var en knallkoselig blogg! Den vil jeg gjerne følge :-)

Hvor får du tak i mini-marsmallows, forresten? Tidligere hadde de på EuroSpar, men nå finner jeg det ingen steder. Og den vakre koppen - er det arvegods eller av nyere dato?

Ønsker deg et supert 2010!

Pludrehanneklem