lørdag 26. desember 2009

Takk, vi er forsynt

.. med snø! Skjønt, snømåking er nok et kjærkomment avbrekk for kroppen, det blir jo tross alt mye tid til spising resten av døgnet i disse juletider. Det er jo fint med mye snø også, men den kom på veldig kort tid og kombinert med mye vind, har vi nok måkt den samme snøen en del ganger. I morges ville ikke utgangsdøren opp, den var godt forseglet med snø. Kjøkkenvinduene ser man hverken ut eller inn av, og det gir en koselig følelse av å være langt til fjells i en koselig hytte.


Det grå man kan skimte i snøhaugen på venstre side av trappen er faktisk en bil.

Nå skal jeg slappe av litt på sofaen og kose meg med julefred og fyr på peisen (og kanskje et glass vin og en og annen brent mandel..?). Julen har vært herlig frem til nå, og det er fortsatt mange dager igjen å nyte. I morgen inviterer vi hele familien på taco, skal bli litt godt med noe annet enn julemat.

Ha en fin romjul!

3 kommentarer:

Villa von Krogh sa...

Hei.

Så utrolig koselig bloggen din er.
Her er det like mye snø. Koselig, men dog... Det er nok nå. :)

Ønsker deg en fin romjul!

Juleklem fra Anine

Hjemmekjær sa...

Så flott hus, og nydelige vinterbilder!
Så er jeg enig ang mat, godt med noe annet enn bare julemat;)

Prinsesse Elin sa...

Synes det ser skikkelig idyllisk ut hos dere. Her har vi det også slik men bildene dine taler for seg selv. Jeg elsker snø og kunne godt hatt en meter til jeg men da tror jeg mannen hadde klikka. Det er han som er måkemesteren her i huset.
Ha en herlig romjul:)