onsdag 16. desember 2009

Juleglad

Jeg gleder meg sånn til jul! Her ligger snøen så fint og det ser ut til å bli hvit jul i år, hurra! Pepperkakene er pyntet og de fleste julegavene er i hus. Huset er det så som så med, men jeg skal ha fri hele neste uke, og da blir det sikkert orden på huset også.
Årets adventsstake mangler tall, de finner jeg sikkert når resten av pynten hentes frem, og vi har tent det tredje lyset siden dette ble tatt : )

Siste julestrømpebestilling ble ferdig nå i kveld, og butikken er stengt for i år. Jeg har bestilt masse fine stoffer på Etsy, så tipper produksjonen starter rett over nyttår igjen, jeg gleder meg!
Takk til alle som har kjøpt strømper, håper dere blir fornøyd med dem og at de er med på å gjøre julen ekstra spennende. Jeg har kost meg med de mange timene foran symaskinen (og guttene i familien har vært storfornøyde; så mye tid til PS3!).

Nå står c-vitaminer og te på programmet, rennende nese og sår hals var ikke medregnet resten av førjulsplanene, men bedre å få det nå enn i julefeiringen.
Kos deg med juleforberedelsene : )

7 kommentarer:

Kristine sa...

Hei Bella :-) så utrolig fine pepperkaker da..våre ser ikke helt ut sånn, hehe..dine var virkelig lekre! Når vi pynter er mantra at pepperkakene skal være best mulig å spise etterpå, og for oss betyr det mest mulig nonstop ;)
Kjempefine julestrømper..og etsy ja, det er jo en herlig jungel av nydelige stoffer! Ønsker deg en herlig siste innspurt før julefreden senker seg :-D
klem fra meg

Lotten sa...

Mm så vackra bilder du visar!

g u r o sa...

Så morsomme pepperkaker! :) -og dei såg gode ut også!

Julestrømpene på nederste bildet var så utruleg fine i stoff og fargesamansetting! Ein herleg miks!! :)

Trur nok at eg også må ha meg ein tur på Etsy snart, for det å ha masse fine stoff i hus gir inspirasjon! Det er godt å ha ting og tang som ein muligens kan få bruk for, og som gjer at idèane kan boble fram. ;)

Ønsker deg ei riktig god jul, og aller først: god betring!

Minmill sa...

Så mye herlig juleinspirasjon å hvile øynene på her inne. Jeg liker dine fargevalg til julepynten. Her hos meg blir det også mange pastellfarger i år.

Hvis ikke jeg har kommentert historien om jakken, så gjør jeg det nå. Satt her om dagen og leste med store øyne, og synes det var kjipt med det feilkjøpet. Men det virker som du tok det på en sporty måte.

Ha en fortsatt fin førjulstid. Klem Minmill

Ida Susanne sa...

For et kunstverk av noen pepperkaker! Imponert.. Her i huset har jeg jobbet hardt for å spare på pepperkakene, men de er så å si spist opp*skratt* Får bake noen fler i en fei imrg:)
Fantastiske strømper du har tryllet frem, herlige fargekombinasjoner!

Ha en herlig desemberkveld videre!
Hugs

Anonym sa...

Herlighet for en lekker blogg du har! :)
Har sendt deg en mail også, angående stoffer. Du har mye fint, altså!

erry sa...

Wow så fina pepparkakor och julstrumpor!

Hoppas du har en mysig jul!