lørdag 5. desember 2009

(Manglende) kaoskontroll

Hjelp, dagene raser avsted og i steden for å få ting gjort, ser det ut til at det meste jeg gjør går galt, og at det bare baller på seg med mer ting som skal rettes opp i og gjøres, ha ha! Man må jo le litt av det hele, men parkeringsbøter, en vranglåst garasjedør og dyre feilkjøp er ikke bare moro, og veldig upraktisk.


Ny adventsstjerne fra Indiska i rosa, oransje, sølv og blått, venlidg fine farger når lyset i den er av også.

Mitt seneste krumspring var på Sandvika storsenter på nattåpent på torsdag. Jeg hadde forberedt meg og klippet ut lappene med tilbud jeg skulle benytte meg av, men mistet helt konsentrasjonen av det overveldende antallet med-shoppere og sjingrende X-factor stemmer. På slutten av handlerunden skulle jeg snike meg unna samboeren og kjøpe en jakke han ønsket seg på Anton sport, tiltross for at jeg synes den var for dyr og for lik en han allerede hadde.

Glad og fornøyd over å kunne krysse av en person av gavelisten, sikret jeg meg den siste The North Face jakken på stativet som hang ensom og ventet på meg, og løp mot kassen. Der sto jeg litt i kø mens jeg kikket nervøst rundt meg (jeg hadde sagt til samboeren at jeg var i en annen butikk, men man vet jo aldri). Joda, som fryktet kom han traskende inn i butikken og jeg slang meg bak en reol ved kassen. Ekspeditøren så ganske rart på meg, og jeg fikk mumlet frem fra gjemselen at det var en gave og at en krise var i ferd med å skje.. Samboeren ringte meg på mobilen og lurte på hvor jeg var, og jeg sa at jeg allerede var ved bilen. Han sto bare noen meter unna meg, ganske morsomt!

På vei ut var jeg så stresset at jeg rotet meg bort i parkeringshuset og en liten gutt løp rett inn i bena mine og falt (godt han hadde på seg brannhjelm i knallrød plast).

Svett og stresset kom vi omsider hjem, og da oppdaget jeg noe morsomt; jeg hadde kjøpt en jakke prikk lik den han hadde fra før...! Jeg kan ikke fatte og begripe at det er mulig..
Jeg var innom Anton i dag uten hell, jeg kunne ikke få pengene igjen siden jakken var på salg (til 4000!) og den jakken han egentlig ville ha hadde de ikke i riktig størrelse.. Ekspeditøren syntes ikke historien min var det minste morsom, men kunne strekke seg til å sjekke tiljengelighet i andre butikker.. Å gi meg tilgodelapp var de heller ikke så interessert i, for de hadde ikke flere igjen av jakken jeg hadde kjøpt, og det var tross alt ikke bytterett på salgsvarer. Herlig altså! Det skal nok ordne seg på et vis, men litt irriterende.
Jeg har ikke kommet så langt med julebaksten heller, men i dag har jeg laget første lass brente mandler, mens jeg laget middag, ingen tid å miste!
Nå skal lørdagskvelden nytes; jeg skal ha julestrømpe-søm-maraton og pakke inn gaver. Samboeren er på en svipptur til Irak (!), kommer hjem i morgen, så til da kan jeg sy og rote så mye jeg vil, til Bellas fortvilelse; symaskinbråk passer dårlig når hun skal ha seg en blund.


Hysj; la meg og pepperkakemannen få sove i fred! : )
I morgen håper jeg at vi kan få opp garasjedøren igjen; jeg var litt trøtt en morgen og koblet ut portåpneren uten vilje; og da gikk døren i vranglås, ha ha!
Tusen takk for alle kommentarer! Jeg er innom favorittbloggene mine og oppdaterer meg i ny og ne, men tiden er litt knapp og kommentarene sjeldne, jeg kommer sterkere tilbake!

4 kommentarer:

Hege - BOLIGglede sa...

Huffda..;) Hørtes ikke moro ut. Litt rart du ikke kunne få tilgodelapp. Tror nok du har rett på å angre selv om det er salg. I hvertfall hvis du har kvitteringen.
Lykke til i allefall.
Koselig julepyntet du har gjort det..

Janne sa...

Oioi...det var litt av noen utfordringer du har møtt i det siste, gitt...Men i motbakke kan det bare gå oppover, sant?;)
Lykke til med byttingen, krysser fingrene for at det skal ordne seg:)
PS: Nydelig adventsstjerne!

Therese Tippersvingen sa...

Uff, dette var sikkert ikke gøy mens det sto på - men det var utrolig moro å lese det... Bare ser for meg hele situasjonen!
Også er det jo alltid litt godt å lene seg på andres manglende kaoskontroll i sitt eget kaos :-)

Synes forøvrig ditt kaos høres svært sjarmerende ut!

Lykke til med resten av desember!

Anonym sa...

Litt av en førjulstid hos deg gitt-
får håpe du får litt roligere dager også:)
Håper det ordner seg med jakken -kjedelig å sitte der med to like ja..

Hilde :)