mandag 30. november 2009

Ventetid

Endeliger adventstiden her og første juleverksted (med flere enn en deltaker, hihi) er unnagjort. På søndag var huset pyntet og striglet, med svibler, lysslynger, og fyr i bålkurven på trappen. Vi koste oss alle elleve og konsumerte store mengder julegodt, julekaker, godteri, gløgg og grøt, veldig koselig.

Julepynten i år er litt ubestemmelig; naturlig og nøytralt i ett hjørne; og fargesprakende og lekent i et annet, vi får se hva vi ender opp med nærmere jul. De små rosa gløggkoppene med engler er nye av året og er supersøte! Kjøpte dem på Plantasjen med en gang julepynten kom, og tror jeg må sjekke om de har flere.
Årets pepperkakehus er klart, det ble lite, men fint, med samboeren som pepperkakebaker i spissen. Veldig morsomt at andre engasjerer seg i forberedelsene, og det var så koselig å bake med søsken, foreldre og besteforeldre.

Det er så koselig med lyset fra adventsstjernen i kjøkkenvinduet på morgenen, men jeg får mest lyst til å kose meg med juleprosjekter og kakebaking i heimen i steden for å gå på jobb..

Det var så fint på slutten av kvelden for jammen hadde det ikke kommet et tynt, fint lag med snø, perfekt timing!

Pakkingen er i gang, men jeg hadde ikke tålmodighet til å vente på Etsyordrene.. Mer skal pakkes, så de skal nok snart få pryde årets gaver. Jeg venter på en ordre til, det er jo spennende å gå sånn og vente ved postkassen.
Pepperkakehuser er klart og mange av gavene, nå skal jeg kose meg med resten av forberedelsene og prøve å nyte førjulstiden fremfor å stresse..
God førjul!

14 kommentarer:

Nina sa...

De rosa krusene med engler på - smelt ;). Jeg synes også morgener med lys fra adventsstjerner i vinduet er så koselig. Husker jeg allerede som barn savnet "adventslyset" da det ble tatt vekk i januar. Koselig og stemningsfullt.

Solrosa sa...

Her var det jammen mye fint. Skjønner at du helst vil være hjemme når det er så koselig!! :) Ha en fin kveld/natt!

Solrosa

Blandet loft sa...

åh så vakre stemningdfulle bilder. Ja kjenner godt til den, nå sitter jeg her kl 07.00 og har helst lyst å sitte inne på stuen i varmmen enn å gå avsted på skolen. Denne tiden er så koselig. (inne)
Ha en fin uke :-) og gå på jobb! hihi

Anonym sa...

Alltid like inspirerende og koselig bilder fra deg -
flotte farger og herlig julestemning! Ha en god adventstid!
Hilsen Alexandra

Janne sa...

For noen herlige englekopper! Heldige du, de var ikke å se på Plantasjen her i helga iallefall... Og så nydelig det er hjemme hos deg, får en skikkelig god-følelse av å se på bildene:)
Ha en fortsatt fin adventskveld!
Klem, Janne

Hokusfiliokus sa...

Så vakre og inspirerende bilder. Nå fikk jeg lyst til å julepynte, men jeg rekker det nok ikke før helgen, gleder meg til det. Ha en fin førjulstid!

Anonym sa...

Ønsker deg og den fine bloggen din en kjempefin onsdag! :D
-irlins.blogg.no

Troen og Haapet sa...

Det reklameres for deg og et av dine flotte prosjekter på NIB, og med god grunn!!Du har en utrolig inspirerende blogg. Du er tydelig en kreativ dame med sans for detaljer og "det gode liv";)
Legger meg til som følger av bloggen din;)
Klem

Pillepalle sa...

Akk, for herlige bilder!
Hilsen fra Pillepalle

Anonym sa...

God førjul til deg også! Skjønne bilder!

Tove sa...

Herlighet så fantastisk flott julepyntet hus du har!! Kjenner meg helt matt bare ved tanken på å få til det hjemme..:) Treet ditt med fluesopper var kjempefint, tror kanskje jeg skal prøve meg på noe lignende i butikken.. I fjor hadde jeg kvister med neglefiler og nøkkelringer som julepynt ( veldig fine neglefiler og nøkkelringer altså, hihi) så sopper hadde kanskje vært noe i år:) De rosa koppene var så søte, tror kanskje jeg må prøve å få til en liten tur innom plantasjen snart. Ja, i det hele tatt et flott, inspirerende innlegg fra deg som vanlig:) I dag er forresten soppen jeg fikk av deg avbildet inne hos meg

Og når jeg ser bildene dine får jeg mest lyst til å bare være hjemme å stelle, lage ting og kose meg med juleforberedelser jeg også:)

klem

Ida Susanne sa...

Fantastiske stemningsfulle bilder du viser her! Englekoppene var nydelige! *julesteming* Flott blogg, har snoket litt rundt her inne og synes det var masse insprerende ider her:)

Ingrid - Fjeldborg sa...

Så hyggelig det var her, fant frem etter den koselige kommentaren din på Fjeldborg:) Så mye fint du har handlet på Etsy! Og jeg er dødsens misunnelig på bestliten din... sukk... Klem!

Christine sa...

så utrolig koselig du har pyntet det til jul altså :D og de krusene til gløggen var såååå søte :D

ser at jeg må skaffe meg noen greiner med trollhassel jeg, mye finere enn de hvite kvistene jeg har.. kjempekult å sette de i en krukke :D