søndag 1. november 2009

Skummel feiring

I går hadde vi familiefeiring av mine 29 år, selvsagt med halloween-tema. Jeg synes halloween er kjempe gøy, og skulle helst tatt den helt ut og kledd meg ut med blod i munnviken og bolter ut av halsen. Det får bli neste år, i år fikk det holde med huset.

Jeg hadde pyntet ute med lykter, fakler og dødningehoder, og fikk komplimenter for at jeg "hadde gjort det kult ute" av noen av de godtetiggende småmonstrene, koselig!
I dag skal jeg kose meg med tingene jeg kjøpte på Stoff & Stil i går, og ikke minste loppene fra loppemarkedet som var like ved, perfekt timing! Vaskemaskinen går for fullt, bilder følger!
God søndag!

9 kommentarer:

Camilla sa...

Så fint pyntet hus! :-) Og godt ungene skryter! hihi

Blandet loft sa...

åh så fint. Der kunne jeg gjerne vært gjest. Og så stemningsfult da :-) Vakkert

Tove sa...

Det må være det fineste halloween pyntede huset jeg har sett! Så morsomt med pynten over bordet, godteriskåla og ja, alt sammen:) jeg glemte helt å sende deg en mail her om dagen jeg, men jeg vil veldig gjerne kjøpe en av deg som Hannah kan få til jul:) Så kan ikke du sende meg en mail med "betalingsdetaljene", lykkeogliten@live.no

klem

Janne sa...

Så artig du hadde pyntet!!! Tenker det var stas å komme på døra di ja!
Hadde du bursdag i går??? Grattis med dagen som har vært!
Klem, Janne

Christine sa...

så fantastisk flott du har gjort det :D så skikkelig koselig ut! jeg er ikke noe fan av halloween i det hele tatt, men jeg skulle gjerne ha tilbrakt kvelden hos deg når du har fått det til å se så fint ut! :D

Living LaVida sa...

Skikkelig halloweenstemning, både ute og inne :)Stilig!

lillebille sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
lillebille sa...

Så gjennomført og stilig da. Og når godte-tiggende små også gir komplimenter så må du virkelig ta det til deg.

Vi har ingen halloween feiring her i huset, og glad er jeg for det. Men det er kjempegøy å se hvor stilig andre gjør det! Regner med at det en dag vil komme et ønske om litt feiring her i huset også. Men foreløpig synes ikke poden min noe om denne feiringen - så da så!

Ønsker deg en super duper start på den nye uken! :o)

susi sa...

ÅÅh, så koselig!! Så fin stemning!