lørdag 14. november 2009

Lørdagsshopping

I dag hadde jeg planlagt å sikre med noen lekre Jimmy Choo saker på H&M og tenkte jeg burde ha god sjans om jeg stilte opp ved åpningstid kl 10. Da jeg kom 10 over 10 var klesstativene tomme og alle armbånd delt ut, ha ha! En gjeng fjortiser hadde visstnok sovet utenfor butikken, og da skjønner jeg at min motivasjon var langt mindre (det var mer enn nok for meg å sette vekkeklokken på 9.15 på en lørdag). Dermed ble det en rolig frokost på Jordbærpikene med fristende urørte kake- og påsmurtdisker før butikkene ble inntatt.

I mangel på kamerakabel (den lå under sofaen) og dagslys har jeg ikke fått vist de siste loppene fra noen uker tilbake, men her er de altså; en sort, blank bambi og en papegøye fra Amerika. Fuglefiguren er smuglet inn i stuen, samboeren så på meg med oppgitt blikk og sa "Seriøst??" da jeg entusiastisk viste ham skatten.. Enn så lenge har den fått stå, men tipper den ryker ut når kammeratene kommer på besøk.

På dagens runde ble det litt julepynt, både sopper fra Søstrene Grene, herlige juledachser fra Accessorize og en fin påfugl fra Indiska. Noen julegaver ble det også, de må skrives opp i julegaveboken så jeg ikke mister oversikten, og med snøfallet de siste dagene begynner julestemningen å komme!

Jeg gikk jo ikke tomhendt fra H&M heller, men det strengt bevoktede sko- og tilbehørområdet var nesten tomt da jeg endelig slapp inn. Neste gang får jeg ta med meg soveposen og campe på Storsenteret med de drevne shoppingfjortisene..
Nå skal jeg lage middag og nyte lørdagskvelden, fortsatt god helg!

7 kommentarer:

Edda sa...

Nei....det er ikke bare bare og konkurere med fjortiser:)
ha en fin søndag
fin den hvite lampen din...hvor kjøpt sa du?:)
klemmer

Camilla sa...

å fine ting du har funnet :-) Misunnelig på Søstrene Grene, det savner jeg i Bergen! Og den påfuglene fra Indiska tror jeg jammen jeg må innom og se etter.. ;-) Ha en fin søndag!

Janne sa...

Måtte knise litt av innlegget ditt, for hadde samme erfaring her i byen på lørdag;)
Så fine ting du har handlet, påfuglen må jeg få sjekket om de har her også! Og loppefunnene dine var jo bare knallfine! Du har en egen evne til å få sære ting til å se vanvittig fint ut du...:) Jeg er IMPONERT!
Ha en fin uke:)
Klem, Janne

Ninas Drops sa...

Du å du...
Papegøye fra Amerika også...neimen næææ...så langt unna fra..Likte den godt jeg...Noen ganger må gutta tenke seg om to ganger før de liker slike vakre figurer vettu.*Fnis*..
SYnes lampene dine er så nydelige. Heldige heldige Bella...Så moro. Håper virkelig dere finner huset deres til neste år..ønske seg det da vettu.
Klem fra Drops

Camilla sa...

Jeg elsker overraskelser! Og idag dumpet en ned i postkassen. Postkassen min og jeg liker den slags :-) hihi Så tusen takk søte du :) Og ja takk, hvis du gidder se etter serviettene hadde jeg blitt kjempe glad! Og soppeting = ♥ Håper du har hatt en fin dag. Klem

Christine sa...

åååå så fin bambi og papegøye :D de likte jeg godt :D og se ut som om jeg må ta meg en tur innom indiska.. må jo såklart ha påfuglen også, hihi :D

Rikke sa...

Åh såååå utrolig kule de figurene dine var - man må ikke kimse av bambi og undulater.he he...
Fet veske også du...ble paljett jakke fra Jimmy Choo på meg:)