mandag 9. november 2009

Bli lys!

I dag har jeg vært og kjøpt lamper, og når man først er i gang, er det ikke så lett å stoppe. Fire lamper ble med hjem; to sorte Bestlite BL1 bordlamper og en hvit. De to sorte skal være nattbordlamper og den hvite er tatt i bruk i stuen. Fine, klassiske lamper (som til og med har stått på skrivebordet til Winston Churchill).

Alle bilder www.bestlite.dk
Jeg kjøpte også en stor takpendel i glass, men den får pryde bloggen en annen dag. Psst: på torsdag starter salget på EXPO NOVA LYS... Lampene skal spares til neste hus (i 2010 må vi vel finne det..)?!

6 kommentarer:

Minmill sa...

Gratulerer med hele fire nye lamper. Bestlite lampene er kjempeflotte og jeg må innrømme at jeg godt kunne tenkt meg noen av dem jeg også. Men akkurat nå er det ikke rom for sånne kjøp.

Jeg var inne i bloggen din og tittet i går ettermiddag. Jeg la ikke igjen noen kommentar, men gjør det nå. Du har laget sånne flotte lappe-julestrømper. Jeg la fram litt sysaker i stuen i går, så i ettermiddag når jeg kommer hjem, skal jeg sette i gang med å lage noe lignende jeg også. Jeg gleder meg sånn. :))

Ha en fin dag. klem

charm design sa...

Kjempe flotte lamper,gratulerer.

En fugl i hånden... sa...

Smukke klassiske lamper, du har valgt. Tillykke med dem!

Har selv lige lavet to nye lampeskærme til mine Le Klint Undercover lamper idag - ud af vintagetapet. Det er noget helt andet end dine lamper, men der kommer et indlæg med billeder af dem på min blog senere idag, hvis du har lyst til at kikke forbi...

Hilsen Helle

storeflittig sa...

hei hei!
WOW! Gratulerer med tom bankkonto:) Hihi! Så utrolig herlig valg av lamper. Jeg bare elsker de:):) *ikkemisunnelig*

Er det greit om jeg bruker julestrømpen din på NIB? I tilfelle - skal jeg skrive at du tar bestilling?

Håper du har en fin uke - får så mye inspirasjon her inne!

Janne sa...

Så fine!!! *Drømme-drømme...*

Kaspara sa...

Heisan!
Nå er det lange siden jeg har fått vært innom! Gratulerer med flotte nye lamper! Bestlite er en favoritt hos meg også ved siden av Jieldelamper som jeg også elsker.
Jeg har den som er på det nederste bilde i hat hvitt sånn som på bildet. Har ikke angret en dag, og det kommer sikkert ikke du til å gjøre heller!
Fantastisk flotte julestrømper du syr også! De ser virkelig forseggjorte ut!!!
Ha en fin lørdag og kos deg med Bestlit`ene!Klem fra Kaspara