onsdag 4. november 2009

Juleverksted del 2

I dag har det kommet et tynt lag med snø her, og jeg nynner på julesanger! Vi har ikke startet på gløgg og pepperkaker helt enda, men mine nyinnkjøpte gløggkopper (rosa med engler på) står klare i skapet og venter på at det skal bli desember. Juleverksted er det derimot nesten hver kveld, og lappejulestrømper finner stadig nye hjem.


Små sopper og ugler er også i produksjon, og i går ble Libertyhjerter en del av årets julekolleksjon. Jeg har latt meg inspirere av Rice sine fantastisk spreke produkter, mye av dette kommer til stå på ønskelisten min til jul.


Foto: RICE

Jeg har også sydd fort-gjort-vimpler av stoffer fra Hippie Chic, loppis og Liberty, som ble hengt opp i stuen til Halloween. Der kommer de sikkert til å henge til jul (og påske).

Her kaller symaskinen; spisestuebordet er trukket ut i full lengde, stoffsamlingen er hentet ned og stuen ligner Fredrikssons Fabrikk, herlig!

10 kommentarer:

Janne sa...

Så mye fint du lager!!!
De uglene der var bare supersøte! Har du noen til salgs...???
Kos deg med syinga i kveld, det hørtes herlig ut! Her mangler jeg kreativt overskudd...kanskje du kan sende litt til meg? ;)

Rakel sa...

Så mange fine farver.. Nydelige billeder... :)

Groovymama sa...

Hvor ser det indbydende ud - lækkert, lækkert...

Tove sa...

Hjelpes så flink du er, både det at du får gjort så masse, og at tingene du lager bestandig blir så fine. Soppene og uglene var kjempkule, du får si ifra om du skal selge noen slike også:) Har sendt deg en mail.

Klem

Sjova sa...

Så glad eg blei av alle fargene og kreativiteten:-) Ha ein god veke og helg!

Anonym sa...

Hei!! Da var julestrømpene kommet vel frem.. de var kjempesøte!! helt toppers..tusen takk:-) blir ekstra gøy å lage i stand til ungene i julen nå;-)og takk for den artige soppen og det koselige kortet.. det er så koselig å få sånne overraskelser i en ellers så "treg" hverdag for tiden med bare venting;-)..

ha en kjempefin dag videre:-)

Pillepalle sa...

Hei! For en koselig blogg du har! Synes, jeg har aldri vært her inne før. Hilsen fra Pillepalle

Christine sa...

så mye fint du har laget :D masse fine farger! må vel snart få fingen ut og få laget meg noen vimpler jeg også, det er jo så fint :D

Ninas Drops sa...

wow. så fint du har pyntet til Halloween..Kjempeflink har du vært.
Også er du jo super dyktig til å sy også...Soppene og uglene var sååå søte.

Også de produktene fra RIce da...ååå dån...Jeg vil ha hele kolleksjonen deres jeg gitt...Man blir jo så happy av det.
Keep up the good work.
Klem
Drops

erry sa...

Åh,så fina ugglor, julstrupor och vimplar... och svampar! Du är duktig (flink) du! Inspirerande!