torsdag 28. januar 2010

Fun facts?

Dagene raser forbi, og snart er det jammen helg igjen! I morgen drar jeg på jentetur til Hemsedal rett fra jobb, så nå ser jeg frem til en helg med mye moro, fnising, fest og (bittelitt) ski.
Jeg har fått award fra Sofia / Zoo som i zoo og hurra for det, for bloggen hennes er utrolig kul! Tusen takk, Sofia, jeg er så glad for at jeg fikk awarden og dermed oppdaget bloggen din.

Her kommer syv ting om meg som sikkert er kjempe interessante..
*Jeg har ønsket meg hund siden jeg var liten, og bad pent om å heller få en golden retriever da foreldrene mine spurte meg om jeg kunne tenke meg en søster eller bror som seksåring.. I ettertid er jeg veldig fornøyd med at det heller ble en lillebror (OG hund, hi hi!). Broren min er forøvrig super, og jeg er utrolig glad for å ha søsken (og han fant seg også i å leke hunden min en stund, med sokkene sine på ørene, for hengeøre-effekt).
*Samboeren min og jeg har vært sammen siden jeg var 19, i hele 10 år! Vi ble forøvrig spleiset av en kollega, mange takk, Gyri! : )


*Jeg har ikke førerkort og er ganske flau over det, men jobber med saken nå! Man merker at det har skjedd endel de siste årene når man er på kurs med 17 åringer (men de er veldig søte).
*Favorittfargen min er soleklart ROSA, og det har den vært siden jeg var helt liten. Jeg hadde nesten bare rosa klær da jeg var yngre, og ble i perioder kalt Rosa på ungdomsskolen.

*Jeg syntes Camilla var det fineste navnet i verden da jeg var liten og sa selv at jeg het det (eller Camomilla, litt problemer med uttalen).

*Jeg er desverre veldig rotete og jeg hater husarbeid. Samtidig er jeg veldig opptatt av at det skal være fint her når vi har gjester, så det blir endel intensive ryddeøkter.
Her kommer et innspill fra samboeren: *jeg er veldig glad i lopper og har garasjen, loftet og bodene fulle. Så nei, ikke plass til bil i garasjen gitt..! (Han er ikke like glad i lopper, men jeg håper det er en egenskap som kan utvikle seg positivt over tid...)
Jeg skal egentlig sende utfordringen videre, men har ikke fått oppdatert meg på så mange blogger i det siste, så håper noen vil ta utfordringen om man ikke har tatt den enda.
God helg igjen!

1 kommentar:

Lille sa...

Jeg bøyer meg i støvet, og imponeres over din ærlighet over husarbeidet :) Er akkurat slik selv, men bærer det ikke med samme stolthet som deg! :)
Men trøsten er at rot er tegnet på en aktiv og kreatv hjerne :)
Veldig fin blogg :) Hilsen meg.