lørdag 9. januar 2010

Termoslove

Jammen var det godt med helg, fri og sen morgen igjen! Uken har vært veldig travel og nå er endelig lørdagen her, og jeg strålende glad etter å ha sovet lenge. Uken har ikke vært sånn helt på topp, og første mandag på jobb ble like ille som forventet, ha ha! At jeg hadde forlagt sminken min i en bil, gjorde ikke saken bedre. En av kollegaene mine ble spurt om hun var syk da hun en gang kom usminket på jobb, så tirsdagen ble mange hakk bedre med litt mascara og rouge.

Det har vært imponerende kaldt her denne uken, og rekorden er foreløpig -25 sent i går kveld. Det kjentes nesten vårlig i dag med -8, blå himmel og skinnende sol, og Bella orket å gå en vanlig tur uten å klage på kulden.Jeg har ikke rukket så mye bortsett fra jobb (og å ligge langflat på sofaen) denne uken, men litt shopping har det blitt tid til. Jeg har kjøpt endel på salg på Accessorize og fint, håndlaget papir på Indiska. Glasskrukkene fra Åhlens var julegaver, og jeg må bare bestemme emg for hva de skal fylles med. Den superfine knallrosa termosen ønsket jeg meg til jul, men den glimret med sitt fravær.. Samboeren overrasket meg med den denne uken da vi var ute og handlet, og jeg ble kjempe glad, den er så fin!! Jeg vil ha den med meg overalt, merkelig hvordan man kan bli så opphengt i en termos, men jeg blir så glad av den.
Før jul forvillet jeg meg inn på Toys'r'us og der fikk jeg skikkelig flashback ved Barbiehyllene. Hyllene var kjempe høye på begge sider, og lyset var liksom så rosa og fint, og jeg ble fylt med forventning og forhåpning om at jeg skulle få ta med meg en Barbie hjem.. Jeg klarte å riste meg løs altså, men det var ganske facinerende og rart hvordan man fikk samme følelse som jeg hadde for over 20 år siden.


Nå skal jeg nyte lørdagen, bake boller og kose meg. Denne hentelappen fra posten skal byttes mot stoff fra Malaysia, jeg gleder meg!
Søndag skal jeg ta meg en tur på jobb, er mye som skal gjøres, og håper å få gjort unna en del når jeg kan sitte helt uforstyrret med kalkulator og kaffe på termosen min!
Ha en deilig helg!

4 kommentarer:

Janne sa...

Søte ting du har handlet denne uka! Termosen var knall:) Men det jeg hengte meg mest opp i, det var puta bak glasskrukkene! Den var superfin!!! Kanskje du kan lage en på bestilling til meg en gang..? Må ha nye puter når jeg flytter inn i ny-huset;)
God helg!
Klem, Janne

Christine sa...

så mye fint du har shoppet deg :D har en del av de samme tingene fra accessorize, jeg var bare dum som kjøpte det før de kom på salg, høhø :P

Pillepalle sa...

Kjempefine ting du har stående på denne kommoden!
Termosen liker jeg også veldig godt :)
Hislen fra Pillepalle

Janne sa...

Tittei, igjen:)
Så enig ang lampene...og ikea kan duge i massevis, bare lampen er fin;) Skal glimte innom Kremmerhuset igjen jeg altså, når jeg vinner meg på...uaktuelt å kjøpe en lampe med 5-sifret beløp uansett...kniiis;)
Og pute; ja takk!!! Må bare komme inn i nyhuset og tenke litt på hvordan jeg skal ha det. Puten var übersøt!
Ha en fin tirsdagskveld, jeg kryper ned i sofaen og ser Grey's:)
Klem, Janne