lørdag 23. januar 2010

Jobbespisesove..... HELG!

Jeg trodde at det meste var unnagjort på jobben i forrige uke, men jammen var det ikke en hel del som gjensto denne uken også.. Jeg vikarierer i en annen stilling i tillegg til min egen, og det dukker opp ting som skulle vært gjort og som må gjøres asap rett som det er. Dermed blir det lite tid til annen moro, og det har stort sett gått i jobbing, sen (fast food) middag, en liten strekk på sofaen og rett i køys. Ikke så spennende og gøy med andre ord, men jeg har da lært mye på jobb og trives godt med det. Huset ser derimot ikke ut til å trives, og jeg er nødt til å finne på en unnskyldning om innbrudd om noen skulle komme på uventet besøk. Klærne har heller ikke vasket seg selv, så denne helgen er det husarbeid som står på planen, kjedelige saker!Det er ikke så mye spennende å vise her hjemmefra, men en ny settekasse er på gang, et lappeteppe er snart ferdig og min fine pompom kan ikke vises for ofte.


Endelig ble det muffinsskåler på meg også! Jeg var en snartur innom Søstrene Grene og der hadde de endelig herlighetene og jeg ble så utrolig glad! Pakken med innhold i lys turkis, rosa og grønt er tre pompom'er til som venter på å bli brettet ut og hengt opp. Tror jeg skal henge alle fire over bordet til fastelavn.
Nå skal jeg rydde videre og lage middag, og nyte lørdagen i sofakroken. I morgen skal vi på visning, det blir litt spennende.
God helg!

7 kommentarer:

snakkemunn sa...

skjønne fine farger!

Anonym sa...

For et nydelig lappeteppe! Det bare lyser vår av det.
Hilsen Alexandra

Christine sa...

er så misunnelig på de pompomene dine altså :D må nok kjøpe noen selv når lønnen kommer inn på konto ;)

T:o)ve sa...

Herlige farger som gjør en GLAD :o)
Vi trenger alle litt farge på tilværelsen nå i vinter.
Ha en videre strålende dag!

Frk. Maya sa...

Hei og hå! Jeg er relativ ny leser/oppdager (hihi, jeg er treg i oppdagelsen med andre ord, både du og jeg har jo vært her ei god stund) av bloggen din, og synes det er på tide at jeg legger igjen et par ord. Jeg liker så godt den lekne, fargerike og søte stilen din. Alltid så koselig å komme innom deg og titte:) Teppet og settekassen har nydelige farger!

Maya:)

Maya

Sofia sa...

åh vilka mysiga färger. precis som alltid!

du har fått en award av mig, kika gärna in på min bloggen för att se mer. kram kram

Blogger sa...

Quantum Binary Signals

Get professional trading signals sent to your cell phone daily.

Follow our signals right now and gain up to 270% daily.