søndag 6. september 2009

Sopptember

Så var september her med skogen full av sopp og loppemarkeder hver helg. Godt med litt å trøste seg med når sommeren er på hell.


Jeg har vært på sopptur med Bella i dag, og jammen var det godt vi hadde med kurv. Vi fant masse traktkantareller, blek- og rødgul piggsopp, et lass fåresopp (det meste fikk stå igjen, synes den smaker litt gummi) og en steinsopp. Veldig moro!


Etter turen bar det til et loppemarked, og der fant jeg en bunke med rart, gammelt stoff som skal få nytt liv i lappetepper. Favorittene ligger nederst; et dynetrekk i lilla, oransje, blått og hvitt og et Liberty-aktig småblomstret rosa putevar.
Det blå og lilla lappeteppet som ble ferdig i mai har fått ny soppkant (Stoff & Stil). Sånt pirkearbeid passer meg dårlig, men med strykejern og knappenåler gikk det på et vis.

Nå skal soppen renses og fryses/tørkes og siste rest av søndagen nytes.

Og takk for kommentarer, joho, jeg blir så glad! : )

6 kommentarer:

Lotten sa...

Vilket härlig lapptäcke du har sytt! Jag blir så sugen på att försöka mig på det själv.... Härliga tyger du hade huttat med! Vaddtäcket ser ljuvligt ut!

Janne sa...

OMG...du var jammen heldig!!!
Så utrolig fine stoffer, gleder meg til å se resultatet!
Jeg er ikke så dreven på å sy, så spent på hvordan det blir når jeg setter igang...får litt prestasjonsangst når jeg ser teppet ditt. Det ble jammen kult med sopp-kanten! Og så likte jeg godt at rutene ikke var kant-i-kant...det var et tips jeg skal ta med meg:)
God søndagskveld!

Tove sa...

Så mange fine stoffer du fant! Jeg finner ALDRI slike stoffer..., og det er som regel det første jeg ser etter. Og så stilig med soppkanten på teppet ditt:)

Ha en flott ny uke!
klem

Moski sa...

Stilig lappeteppe du har laget!Har også planer om å lage et og var på loppemarked i dag, men det var dårlig md fint sengetøy igjen der. Så jeg kjøpte noen rutete bomulls herreskjorter i blå og brufarger i stedet. Gleder meg til å sette igang.
Ha en fin kveld!

Linda sa...

Så fint lappeteppe du har sydd!
Jeg har også vært på loppis å kjøpt litt gamle retrostoffer i helgen.
Kanskje blir det lappeteppe..

Ha en flott uke!

lillebille sa...

Så fint lappeteppet ditt ble! :o)