mandag 31. august 2009

Lappeteppe

I dag er jeg hjemme fra jobb med feber og forkjølelse, kjedelige greier! Med feber om natten har jeg underholdt mannen med prat i søvne og sære drømmer, så litt moro er det jo også.. Nå har jeg sovet 13 timer og benket meg til i sofaen med fyr i peisen, scrapbook-utstyr og morsomme bilder.

I forrige uke overrasket min snille saboer med 40 langstilkede roser, jeg er jammen heldig! Jeg var lei av kjedelig jobb, husjakt og sommer på hell, og da ville han overraske meg med noe koselig. Rosene står like fint, etter en runde med stilksnitting i helgen.
Lappeteppet som ble påbegynt i begynnelsen av juli er ferdig, hurra! Jeg blir skikkelig amper på slutten når alt skal syes sammen, for det er litt vanskelig synes jeg. Med nye "fancy pins" (knappenåler med hode av perler) fra Stoff og Stil ble jobben litt gladere og greiere. Teppet har store ruter i rødt, rosa, grønt og hvitt, og er varmende med et fleeceteppe inni.

Scrapbook-utstyret ligger klart og albumet fra utdrikningslag begynner å ta form. Størsteparten av våre bilder ligger trygt (?) forvart i PC'en, men nå som jeg ville gi bort bilder var det på tide å møte papirbildene igjen. Håper å få alle jentene som var med i utdrikningslaget til å skrive en hilsen i albumet, så kan den søte bruden mimre over den morsomme helgen med gode venninner i årene som kommer.

Jeg var en liten tur på Stoff og Stil i helgen også, og der kjøpte jeg litt lilla stoff, noen strykemerker, knapper, fancy pins (for å motivere meg selv til å bruke knappenåler) og en sprettekniv som er kjempe bra for meg som slurver i vei og derfor må sprette opp innimellom..
Jeg var innom et loppemarked i Drammen på vei til Stoff og Stil (skjønt det lå jo ganske laaangt unna og jeg var i ferd med å gi opp på veien dit) og fant bare et broderi og litt stoff, skuffende utvalg selv en time etter åpning, og da burde vel utvalget fortsatt være bra? Kanskje like greit, jeg skulle jo gi bort og ikke kjøpe mer i år..
Ha en fin uke! (uten rennende nese og feberfantasier)

13 kommentarer:

edda sa...

heisann...
så pent det ble det lappeteppet....har lyst til og prøve meg på det jeg og...men er det vanskelig??
klem edda

Tove sa...

Nydelig lappetappe!!! Kjempefine farger:) Håper du snart blir frisk

klem

edda sa...

Hei igjen...
tusen takk for tipset....og nå kan jeg bare se på siden din når jeg har fått lånt meg symaskin...men hvor kjøper du det du har inni teppet?
Unnskyld at jeg maser :)
klem edda

Linn Eva og Eirik sa...

Huff, så kjedeli å vere sjuk da!! Men for eit utruuuuleg vakkert lappeteppe!! Alt du får til! Kjenner at eg verkeleg ynskjer meg symaskin no ja..hihi:)

Ynskjar deg ei retteleg flott veke, og masse god bedring!!

Klem frå Linn:)
(som snufsar litt, men håpar at det berre er forbigåande)

edda sa...

rett og slett fleecepledd inni....du trenger ikke svare hvis det er riktig:)

Hege - BOLIGglede sa...

Hei hei!
Ønsker deg riktig god bedring. Ikke moro å være syk. Lykke til med husjakt også..

Det teppet ditt var utrolig nydelig. Får bare mer og mer lyst¨å sy. I allefall når jeg titter inn her;)
Ha en fin kveld videre..klem:)

Kristine sa...

KJempeflott lappeteppe! Går og med et lappeteppe i tankene...bør vel la seg realisere nå som vi går mot høst og mere innevær ;-) Jeg kjøpte faktisk og nettopp sånne knappenåler på stoff&stil, kjempefornøyd med dem! Og så kjøpte jeg meg en sånn liten nålepute med strikk til å ha på armen - den var genial å bruke, anbefales om du ikke har en allerede ;-)

g u r o sa...

Åh, så koseleg innlegg! Nyydeleg lappeteppe (og det har eg sett før også at du kan sy), og inspirerande med nye ting og tang...og så rosene, da! Så koselig!!! Fine bilder også!

Lukke til vidare! Det er kjekt å følge med på bloggen din!

Maria sa...

Så mye spennende du holder på med. Lappeteppet er skikkelig fint :)

Klem Maria fra Idekroken

Eli sa...

nydelige blomster du har fått deg,og et kjempefint teppe du har sydd deg,god bedring da

Ida sa...

Elsker stilen din!! :D

Solrosa sa...

Å, håper du blir fort frisk!! Eller at du klarer å kose deg masse mens du er syk og våken nok til å gjøre noe! God helg og god bedring!

Solrosa

Janne sa...

Heisann!
Søndag er kanskje en bedre dag for loppemarkeder? Jeg var på åpningsdagen, men ser for meg at det er ved åpningen de GALESTE damene står på startsstreken...
God loppis-jakt og ha en strålende søndag!
PS: Lappeteppet ditt ble nyyydelig...:)