fredag 7. august 2009

Feriefunn

Så var ferien nesten over, men vi har hatt tre fine uker. Været har ikke vært av det beste, men vi har kost oss inne, og virkelig nydt den lille solen som har vært.

Vi har vært i Son og i Ål, så vi har fått med oss både sjø og fjell.

På gjenbruksbutikken i Asker fant jeg noen fine skatter; seks Figgjo asjetter til kr 5 per stk, en blå og hvit flettet porselenskurv (20 kr), verdens søteste blå og hvite boks med trær og rådyr på (15 kr), to litt rare og blytunge, men søte rådyr-aktige-dyr (20 og 25 kr) og et nydelig lite fuglebilde malt på silke til 30 kr. Jeg ble overrasket over det gode utvalget, og jeg har sjelden dratt derfra med så full pose, lykke!

På Fretex på Gol fant jeg en settekasse, så nå skal jg slenge meg på bølgen med maling og tapet. Jeg vet ikke om det kommer til å passe med en sånn kasse her hjemme hos meg, men den kan jo bli en gave kanskje? Jeg skal sette i gang i kveld, gleder meg! Jeg måtte også kjøpe en hvit bluse med lilla blomster, som skal få bøte med livet til neste lappeteppe. En suvernir fra Florida ble også med, jeg elsker den!! Mannen synes den er helt forferdelig, men den skal med største selvfølgelighet henges opp på hytta.

Nå går vaskemaskinen for fullt, og gresset er slått et par ganger.. Det er deilig å være hjemme, og vi har hatt en super ferie!

4 kommentarer:

Janne sa...

Hei!
Så inspirerende blogg du har! Du ligger inne på lista mi, og det var gøy å se at du er tilbake med nye funn:) Likte spesielt godt kakeboksen din - den var nydelig!
Ha en fin helg:)

Linetoppen. sa...

Det er så kjekt å se bilder rundt på bloggene hva de har kjøpt når de har vært på ferie.
Blusen var bare helt skjønn!!!!
Det er så fint når du legger inn så mange bilder samlet! Det gir en flott effekt. Skulle ønske jeg kunne fått til det samme.

Han en fin helg!

Janette sa...

Sååå fine ting du har funnet på ferien din! De bambiene likte jeg veldig godt og jeg kan huske at besteforeldrene mine hadde en sånn boks på kjøkkenet sitt når jeg var liten!
Ha en nydelig lørdagskveld!

Hilsen Janette

Beppe sa...

Så fine skatter du har funnet ;) Jeg elsker loppis, og er også en figjo-elsker :) God uke. Klem Beppe