fredag 21. august 2009

Busy bee

Phu, de første to ukene på på jobb siden ferien har rast forbi. Forrige helg var herlig med tidenes utdrikningslag for en nydelig venninne; innleid russebuss, poledancing og hyttetur, moro!

Blomster fra hagen, settekasse "under construction" og min fine retrotapet som jeg har to hele ruller av (og nesten ikke råd til å bruke, hi hi).

Heimen er kriseområde for tiden, og tidenes ryddedugnad er planlagt. Fretex fikk syv poser med klær i går, og i år skal loppemarkedet få ting og ikke penger av meg (OK, kanskje begge deler da).. Jeg blir litt sliten av å tenke på den planlagte dugnaden, for rydding er ikke øverst på min liste akkurat. Siden vi er på husjakt er det helt nødvendig, og det hjelper jo litt på motivasjonen (eller er det kanskje greit å si; "joda det er parkett på gulvet her altså, om du bare flytter de stablene med interiørblader og stoff, så ser du!").

Ordren min fra Lulu Carter kom her om dagen, og den var perfekt! Hun hadde laget en "Frankie" i fargene jeg ønsket meg, og jeg er kjempe fornøyd. Foreløpig må hun desverre bo i vitrineskapet, for Bella (den levende dachsen) er mer enn klar for å leke med henne, og det pleier å gå ganske hardt for seg..

Nå skal helgen nytes; god mat, et par hundre sider igjen av Stieg Larssons "Luftslottet som sprengtes", sopp i skogen, sjokolade, gøy på tv og svale netter...

------------------------------------------------------------------

I received my order from Lulu Carter the other day, and it was perfect! She had made it in the exact colours I requested, and I'm very happy. Unfortunatly she has to stay in the cupboard for now, since Bella (my live "frankie") wants to play with her, and she is pretty rough..

Thank you, Lulu! : )

5 kommentarer:

lillebille sa...

Så herlige farger og flotte bilder. Settekassen ser ut som den blir skikkelig stilig. Blir gøy å se når den er ferdig. For du har vel tenkt til å vise frem det ferdige resultatet?
Så utrolig søt hund du har, eller søte hunder. Både "Frankie" og Bella er jo skikkelig skjønne - på hver sin måte selvfølgelig :o)

Klem

Stina Ballerina sa...

Så fin settekassa di blir! Gleder meg til å se den ferdig :-)

Merete sa...

Så kul hund du har fått, skjønner godt at Bella kunne tenkt seg å herje litt med den :)

God helg!

aase sa...

Flott og fargerik blogg du har!! Det er jo kjempedeilig å rydde skikkelig innimellom. Bedre smavittighet når man kjøper noe nytt da.......

Fant deg inne hos boligglede. Siden jeg tror vi er "litt i samme området" tenkte jeg tipse deg om blogtreff i Drammen. Sjekk bloggen min om du er interessert!!

Blogger sa...

If you want your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you got to watch this video
right away...

(VIDEO) Text Your Ex Back?