tirsdag 15. september 2009

ADVARSEL svindel i nettbutikk

Arg, jeg er så sint!! Jeg har bestilt kjole her http://www.askepottogprinsen.no/ som jeg skulle bruke i bryllup til helgen.10-14 dager skulle det ta, og jeg betalte. Selger svarte raskt på mailene mine, og jeg gledet meg til å få drømmekjolen. Jeg løp spent til postkassen hver dag, og sjekket status på ordren min i nettbutikken. Men det kom jo ingenting..

Jeg har ringt, sendt sms og sendt utallige mail, til ingen nytte..
Nå har jeg tre dager på meg til å finne ny kjole og tilbehør, med langt lavere budsjett.. I fremtiden kommer jeg til å være langt mer forsiktig med netthandel (som jeg liker så godt og har hatt så god erfaring med inntil nå).

Spre gjerne ordet idere så ikke flere havner i samme situasjon som meg. : (


Update: Jeg er i kontakt med politiet, har meldt fra til Forbrukerrådet, Nettsvindel.no, FBI på NRK, TV2 hjelper deg og opprettet claim hos Paypal.. Jeg har også kontaktet Nettbutikk24 som hoster/har laget nettbutikken og kontaktet Finn.no hvor de også har et par annonser...

Jeg håper virkelig ikke at det er flere som meg som sitter og venter forgjeves på kjolen sin, og jeg skal jammen gjøre mitt for at ikke flere blir lurt.
Denne saken er løst, jeg har fått pengene tilbake.

33 kommentarer:

Ida sa...

Utrolig KJIPT! Jeg sier: Anmeld!! Henvend deg også til forbrukerrådet - de kan kanskje hjelpe?

Jammen bra du skrev innlegg om dem - for når du googler firmaet nå - så kommer det opp på samme side at det er svindel! Hurra - håper de får så det svir :-)

Lykke til med kjolejakt - skulle ønske jeg hadde drømmekjolen i skapet så kunne jeg sendt deg den!

Klem

Olstad sa...

Hei så leit, jeg blir så lei meg på nettbutikkenes vegne. Det er så utrolig leit for alle oss som strever med å få til god omsetning, godt rykte og ikke minst ett marked for internett handel at noen ødelegger og er useriøse aktørerer.

Jeg synes du skal anmelde saken. Håper til tross for dette at du finner en fin kjole som du kan bruke og som du blir fornøyd med.

Anette {foreldremanualen} sa...

Ojsann! Takk for advarsel, skal spre det.

Christine Louise sa...

Oi, så teit.. Stakkar deg.. Utrolig dårlig av nettbutikken. Takk for tips.

Klem fra meg..

Hege - BOLIGglede sa...

Huff og huff! Dårlig gjort! Håper for din skyld det er en miss og at du i allefall får pengene tilbake..

Rikke sa...

Kom innom bloggen din - likte den veldig godt:)
Synd det der med kjolen da:(
Rikke

Janne sa...

Så FREKT!!!
Ville ha anmeldt det jeg også.
Håper du finner en fin kjole innenfor budsjettet ditt. Du synes å være en mester når det gjelder å finne gode kjøp da..:)

Mamma Brown sa...

Hei
Dette var helt utrolig frekt. Er de som driver den nettbutikken helt dumme? Jeg driver selv nettbutikk med barneklær og litt interiør www.barnigjen.no og da vi skulle inngå Visa/Master avtale, hadde vi besøk av selskapet for at de skulle se at alt var i orden. Har du betalt med Visa/Master bør du ta kontakt med Paypal, Cardia eller Dibs, eller hva de nå bruker. De mister nemlig lisensen/bevillingen sin dersom de oppfører seg sånn. Uansett betalingsmåte hadde jeg tatt kontakt med selskapet. Håper ikke dette gjør at folk ikke tør å handle på nettet. Gå til forbrukermagasinet, TV2 hjelper deg, hva som helst. Dette er kriminelt.
Håper du får igjen pengene dine!
Klem!

Therese ~ Fjellrosa sa...

Ah, dette har jeg opplevd også og det er så surt å kjipt. Skjønner meg ikke på dem som gjør slikt uten å mukke. De stjeler jo!!!!Godt du tar affære og melder i fra til så mange som mulig.

Pink Lady sa...

Veldig bra at du bringer saken videre og får stoppet svindleren!

Mitt råd til alle som handler på nett er å benytte seg av et kredittkort. Om selger ikke leverer varen kan man da reklamere til korselskapet og man slipper å tape pengene.

Lykke til med å finne nye klær!

Klemmer fra Pink Lady

Camilla sa...

isj..så dumt.. :-s Skjønner ikke hvordan folk har samvittighet til å gjøre sånt...

Anonym sa...

Altså, vi dro sak mot henne men det var ingenting som skjedde. og for å være helt ærlig tror jeg at jeg har slettet mail'a jeg fikk av henne.. Men saken var det at jeg ikke kunne betale 50 % før, og resten når jeg hadde fått kjolen osv.. Alt måtte betales før - så pappa skjønte lunta.. Venninna mi + ei til ble lurt, og de fikk aldri pengene sine.. De ringte og hun nektet.. Du kan jo prøve å anmelde det - men jeg selv hadde personlig dratt til Bergen og fronta dama selv og gitt henne en sikkelig på TRYNE :D


>TineJeanette
http://tinejeanette.blogg.no

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Småbyliv sa...

Ufattelig frekt - godt at du sier fra og takk for tipset!!

Anonym sa...

Det samme har skjedd med meg.
Bestillt, betalt - hos henne... ventet, ventet, ringt, mailet, sms et .. har blitt lovet pengene tilbake,- men de har ikke kommet enda...

Bella sa...

Hei!

Jeg har blitt kontaktet av flere som har opplevd det samme som meg, send meg gjerne en mail; bellavintagebella@gmail.com

Etter ønske fra Wenche Lamela er deler av det opprinnelige innlegget redigert og etter ønske fra en som har kommentert, er en kommentar slettet.

Igjen; kontakt meg gjerne ang liknende saker! : )

Anonym sa...

Hvordan fikk du tak i vedkommende? Eg er også blitt lurt, bestilte meg en brudekjole, og betalte faktura over nettbanken. Hva skal eg gjøre for at eg skal få pengene mine tilbake? på forhand takk, send meg tilbakemelding på
mazalyte@yahoo.com
ps. takk skal du ha for advarselen,
barre surt at det komt en dag for seint.

Anonym sa...

Jeg ble svindlet av Wenche Lamela også. Jeg mangler fremdeles pengene mine/eller varene. Får bare useriøse svar tilbake fra henne, pengene ser jeg ikke noe til. Skammelig st sånne mennesker får drive business.Håper alle merker seg navnet hennes.

Anonym sa...

Jeg mottok ikke mine varer til Halloween fra Wenche Lamela , bad om retur av pengene via e-post, men ikke fått svar, heller ikke på de siste meldingene, blir litt spennendeå se om hun ordner opp for seg..Kjøpte via Finn.no
Legger inne resultatet når det er klart

Bella sa...

Hei anonym
Utrolig kjedelig, ser endel annonser som kan være hennes, er de uten navn? Poststed Bergen? Håper det ordre seg, men har blitt kontaktet av ganske mange nå, så jeg tror dette er ganske omfattende desverre..

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Bella sa...

Hei etterforsker c

Takk for tips og at du involverer deg i saken. Jeg har slettet kommentaren din fordi jeg vil være sikker på at ikke dette går utover uskyldige utenforstående.

med vennlig hilsen Bella

Anonym sa...

Dette firmaet og den virkelige personen bak har gjentatte ganger svindlet folk på bl.a. QXL. Politiet er involvert og personen bør jo bruke huet og betale tilbake raskest mulig. Om ikke annet så ihvertfall sende ut en epost eller brev til de som har noe utestående om at det vil bli ordnet opp i. Er det ikke bevisst svindel, så har denne personen ødelagt for seg selv og andre i samme familie. Om denne personen blir slått konkurs eller om firmaet blir det for å få tilbake penger, så vil det uansett være noe svindleren vil angre på i fremtiden. Anbefaler deg om du leser dette å rydde opp snarest.

Anonym sa...

Hei,
Jeg er anonum som bestilte halloween kostyme. Kostymet kom ikke men hun tilbakebatalte pengene etter noe tid...

Siri Piccard sa...

<jeg har hatt en sak gående mot Wenche Lamela - Atelje Lingerie - i over et år nå. Saken er behandlet hos FTU (ForbrukerTvistUtvalget), som har gitt meg rett på alle punkter. Problemet er at de nå ikke får forkynt det for henne, så har noen en annen adresse eller tlf.nr., mailadresse enn det som står på internett, så hadde jeg vært glad for det. Dette er en opplagt svindlerske og jeg skal da virkelig bidra til å få stengt ned denne butikken hennes. Fikk sydd en kjole til min datter som skulle brukes på ball i 10. klasse, fikk en nabo som er syerske til å ta mål for oss, for at det ikke skulle bli feil, men da kjolen ankom samme dag som ballet skulle være, så var den 14 cm for smal over det hele - datteren min var helst oppløst i tårer - og jeg måtte ut på jakt etter ny kjole - som jeg måtte betale kr 4.500 for... Avtalte med denne Wenche at kjolen skulle sendes i retur, men da pakken ankom hennes adresse så nektet hun å ta den ut, og jeg fikk den i retur... Hun har påført meg masse kr i ekstraomkostninger i tillegg til en kjole som er totalt ubrukbar. Møkkakjerring! Kommer man nærmer white trach enn dette? Hilsen fra Siri (sip@bluezone.no)

Anonym sa...

Finn ho på facebook. Ho er der.

Anonym sa...

Synd at jeg oppdaget denne siden i dag. Har bestilt og betalt for en brudekjole som aldri kommer. Har aldri vært i kontakt med noen tidligere som var så rask å svare på mail, men nå som jeg prøver å få tak i henne, er det ikke livstegn å spore. Jeg er så fly forbanna både på Wenche Lamela og på meg selv for at jeg har vært så naiv og dum. Jeg kommer til å anmelde henne, og evt. kontakte forbrukerrådet. Jeg skal lage et helvete for den drittkjærringa.

Anonym sa...

Oyoyoy...tror d er mange rundt om kring enda som er ganske fortvilet kan du si, jeg å...handlet hos henne for 2 mnd siden, dress til konfirmasjon. Bare tull og tøys, dette må vi stoppe hun har annonse på finn! firmaet heter nå Cinderellasdress. Men finner ikke noe på firma...

Kristin

Anonym sa...

Her er hun nå:

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=21274674

Hilsen Kristin

lena sa...

Og jeg ble lurt av :small-dreams.de De selger dukkehus ting.
Men det jeg lurer på er om noen vet om det finnes sider der en har lister over nettsteder som er svindlere. For det er egentlig det jeg bryr meg mest om etter å ha bli lurt det å få sagt fra til andre. Supert at du tok dette opp i bloggen din. Så blir det iallefall vanskligere for henne å svindle flere. Men kan en egentlig få stoppet sånne folk ? Et nettstedhvor en samler advarsler og erfaringer, noen som vet om ?

Lena

Bella sa...

Hei Lena

Det finnes en norsk side som heter www.nettsvindel.no, men jeg har ikke undersøkt om det finnes noen tilsvarende internasjonalesider, men det skulle man tro.

mvh Bella

Irene sa...

Jeg ble også svindlet av Lamela i fjor, da jeg og ei venninne bestilte to kostymer fra henne gjennom en annonse på finn.no. Kostymene kom aldri, jeg kontaktet både forbrukerrådet og advarte finn.no om at ho var en svindler. Sendte mange mailer uten at ho svarte. Først når jeg truet med å anmelde henne fikk jeg mail tilbake, da var det liksom en "kompis" av henne som svarte (bare bullshit alt sammen", og "han" sa at lamela lå på sykehus og at det var derfor det hadde tatt så lang tid. Jeg skrev bare tilbake at hvis ikke pengene var tilbake på min konto innen en uke så anmeldte jeg henne på flekken. Da fikk jeg faktisk pengene tilbake. Så alle annonser og nettbutikker som har med henne å gjøre burde man holde seg langt unna!!

Siri P sa...

Hei alle!
Syns vi skal gå til felles attak mot kjerring-helvete! (unnskyld munnbruken der) - TV2 - FBI - hvem vil være med? Jeg legger advarsel mot henne på Face - kan ikke alle gjøre det da? Ta gjerne kontakt med meg, så samordner vi!

Hilsen fra Siri Piccard