mandag 28. september 2009

Middels

På fredag var det allmøte på jobben, og det var det nok en gang dårlige nyheter. Vår største kunde takker for seg, og det blir spennende å se hva som skjer i tiden fremover.
Jeg var ikke veldig motivert for å pakke bilen og sette kursen mot fjellet og syntes en selvmedlidende kveld i sofakroken var forlokkende. Heldigvis ble jeg dratt med til fjells og det var akkurat det jeg trengte!

Alle bilder House Doctor

Alle bilder House Doctor
.
Ål bød på nydelige farger i fjellet og fint vær. Tyttebærlyngen var rød av bær, og vi plukket seks liter på kort tid.
Nå som tyttebærlageret er klart til jul, kan øvrige forberedelser starte; jeg gleder meg til jul! (Jada, det er lenge til, men snart er både marsipan og julepynt i butikkene). Jeg er ikke så alvorlig altså, men OK, jeg har et par-tre-fire julegaver klare..
.
Alle bilder House Doctor


Alle bilder House Doctor
.
Vi ferierer jo i Norge på sommeren, så før jul hender det at vi unner oss en shoppinghelg i en storby. I fjor var vi i London, og i år har vi tenkt å dra til Amsterdam. Vi var der i 2005, og ble så positivt overrasket; Amsterdam er er superkoselig by! Nå gjelder det å finne et fint hotell; helst ikke midt i RedLight district og ikke for langt utenfor sentrum (må jo regne med å ha poser fulle av julegaver å drasse på).. Noen som har bodd på Radisson Blu? Vi får se, er mye å velge mellom.
.
Har hørt noen ganger på Lilly Allens passende sang for dårlig humør i dag, og den hjelper faktisk litt.
Hurra for ytringsfriheten forresten! : )

6 kommentarer:

The Créme House sa...

Nudelige bilder med deilige farger fra House Doctor! Massevis av inspirasjon!!! Klem fra Gro

g u r o sa...

Åh, dei bilda var jo som godteri! :)
Håpar du får ein fiin dag i dag; Bella!

Kristine sa...

Så nydelig bilder du viser!! Må innrømme at jeg er i gang med å glede meg til jul jeg og, hehe..og så smått startet å tenke på julegaver! Ikke vært i Amsterdam før jeg, så kan ikke hjelpe deg med hotellet dessverre! Men blir gjerne med som ekstrapassasjer i kofferten da, hehe! Ha en flott dag!

Minmill sa...

Hei Bella. Håper ikke det går ikke det får alvorlige konsekvenser at kunden deres trakk seg. Ikke bekymre deg så veldig mye. Ting ordner seg alltid til slutt likevel.

Du har funnet flotte bilder fra House Doctor. Det var litt julesvung over noen av de.

Klem Minmill

Charlotte sa...

Så flotte bilder du viser! HouseDoctor har mye fint:)

Ha en fin dag videre:)

Therese ~ Fjellrosa sa...

House Doctor ❤ Så leit med jobben. Det er aldri morro med slik usikkerhet, der har jeg vært/er jeg selv. Får håpe det ordner seg, og ikke minst godt at pengene for kjolen ble returnert ;)