lørdag 3. oktober 2009

Siste rest

Her har det plutselig blitt høst med kalde netter og striregn, en brå overgang etter uker med sol og behagelig temperatur. Hver årstid har sin sjarm, og nå er det deilig å fyre litt i peisen og tenne lys. Erteblomstene har klart seg gjennom et par netter med litt frost, men siste rest er nok plukket inn for i år.


Endelig har jeg rotet meg til å sy meg et lappeskjerf (med inspirasjon fra Lutterlagkage og Kaspara) av loppestoff og nye stoffer fra hist og her. Det er ganske gøy med lapper, for med en moderat stoffsamling som jeg har, husker man hvor de små skattene kommer fra. Jeg håper selvsagt at samlingen snart er laaangt større, og da får det ikke hjelpe om jeg ikke husker hvilket loppis alle lappene kommer fra lenger..
I morgen skal vi ha bursdagsfeiring med enkel høstmat; nemlig fårikål. Jeg husket fårikål som ganske vondt (mammas store begeistring smittet IKKE over på oss barna), men nå har har jeg blitt en voksen fårikålvenn.

Ha en deilig høsthelg!

6 kommentarer:

Janne sa...

Åhh, for et nydelig skjerf du har laget! Er det lappemønster på begge sidene?
Ha en fin-fin søndag!
Klem, Janne

Blandet loft sa...

Åh, de skjerfene er så gøye, og ditt så jo rikitg pent ut :-)
Kos deg med Fårikål :D

klem fra BlandetLoft

Kristine sa...

Kjempefint skjerf!! og herlige stoffer du har i din lille samling ;-)

Bloggen min sa...

Fy søren, så lekkert det skjerfet var!! Helt min smak. Takk for at du delte det med oss på bloggen din.

ella

Charlotte sa...

Hei takk for koselig råd på bloggen min! Gleder meg veldig til å bli hundeeierog tror jeg kommer til å gå for en dachs! Er jo så skjønne.

Ha en fin dag videre:)

Charlotte sa...

Hei takk for koselig råd på bloggen min! Gleder meg veldig til å bli hundeeierog tror jeg kommer til å gå for en dachs! Er jo så skjønne.

Ha en fin dag videre:)