lørdag 17. oktober 2009

Juleverksted del 1

I forrige nummer av Boligliv fikk man en smakebit av årets juleinspirasjon, og det så fantastisk ut! Jeg falt for stripete lappejulestrømper, og måtte straks sette i gang med mine egne. Siden ukene er travle for tiden har dette betydd juleverksted sent på kveld/natt, og har nok bidratt til at jeg er trøtt som en (jule)strømpe.. Jeg blogger faktisk fra sengekanten nå (som er inntatt før klokken 23 -- på en lørdag!!). Egentlig skulle det vært fest og moro på meg i kveld, men med fare for å slukne på vei til vorspiel, er det heller søvn som står på programmet..


Foreløpig har to strømper blitt til, og det er fantastisk gøy! Stoffbeholdningen har fått seg en real opprydning, så nå ligger det meste i sirlige bunker sortert etter farge, lykke! Jeg må kjøpe inn gjennomsiktige oppbevaringskasser, så klarer jeg kanskje å opprettholde orden en stund ihvertfall.
Pongpongbånd og pynt blir endelig brukt, og variasjonsmulighetene er uendelige. Send meg en mail (bellavintagebella@gmail.com) om du er interessert i en høyst personlig julestrømpe (kanskje en med biler eller prinsessekroner? :)
Vi er ikke i gang med julefeiringen her helt enda, vi er faktisk ikke ferdige med påsken! Fuglene i stoff (etter ide fra Stoff & stil) har hengt på grene sine siden før påske.. Kanskje jeg skal sy på røde bryst, så kan de henge der i julen også..? : )
Og så et finurlig loppefunn fra forrige helgs shopping; en helklet drue(?)klase! Jeg rasket den med meg og måtte studere den nøye da den kom hjem, for hva i all verden er dette egentlig? Jeg tror kanskje den kan brukes som gryteunderlag, men hos meg skal den skånes for slik røff behandling. Hver drue er heklet rundt en metallkork, litt av et møysommelig arbeid og morsom ide.
God natt..

17 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Måtte innom for å ønske deg en fin fin søndag,Bella. Masse varme klemmer fra Elin:)

Janne sa...

Hei Bella!
Så fine julestrømper!!! Vet du hva, jeg sender deg en mail straks, vil gjerne ha en til Lilleprinsen til jul! Syferdighetene mine er dessverre ikke så avanserte ennå...;)
Nydelige bilder fra heimen din også!
Klem, Janne

Blandet loft sa...

Så nydelig!! du er klar for julen du. Hihi :-)
Jeg har ikke begynt på juleting enda da.. men Julen er her, i mitt hode.
Du var ikke den eneste som styupte tidlig i sengs i går.. Jeg sier bare 21.30... Uff uff.
Men så er vi vel kanskje utvilte i dag da :D

Du får ha en fin søndag.

Den gode feen sa...

Så knallfine, rett og slett dødsfine julestrømper du har sydd :) Eg går og tripper og venter på at nytt BoligLIV skal komme på Narvesen - har jo sett at danske bloggarar allereie har det i hus.... Ha ein flott søndag, klem frå Linda

Camilla sa...

hihi Sånne hadde jeg og tenkt å lage etter å ha lest Boligliv.men du slo meg nok på målstreken ;-)

Christine C sa...

Lekre julestrømper!! Det var en variant jeg ikke har sett før...jammen er du flink til å sy :)
Jeg har en slik drueklase jeg også i lilla, og den har kun blitt brukt til pynt, selv om den vel er ment å brukes som gryteunderlag, som du sier. Ha en fin søndag!

Rakel sa...

Så fine fine sokker.. Dem tror jeg også jeg vil prøve mig med.. Hyggelig blog.. Har linket dig, og følger med..
Velkommen til at kigge ind til mig..
kh Rakel :)

Anonym sa...

Så fine strømper. Ble virkelig inspirert og tror jeg også må prøve meg på en variant. Flotte bilder som vanlig - det er så koselig inne hos deg.
Ha en fin søndag. Hilsen Alexandra

g u r o sa...

Sååå fint!! Nydelege strømper og kjempefine bilder!
Blir ofte inspirert av dine innlegg, og det vart eg jammen denne gongen også! Takk!
:)

Beppe sa...

Hei Bella. Så flott blogg du har! Julestrømpene var superflotte, og ser at du har lagt ned masse jobb i dem. Fuglene fra stoff og stil har jeg også laget, og de blir supersøte i rødt, med litt perler på :) Skal se om jeg finner min fra ifjor, og får blogget de etterhvert :)
Klem Beppe

Kardemomme sa...

Så herlige julestrømper da!! Skal si du har snudd deg fort..Jeg ble også superinspirert av Bolig Liv og vil lage meg et par nye strømper jeg osgå..Det siste nummeret av bladet var så fullt av ideer at jeg har sittet og bladd i det hver kveld nå og er snart klar for å prøve meg på noe av det :))

Guro sa...

Så utrolig fin blogg du har! Føler virkelig at inspirasjonen strømmer på her. Denne bloggen må jeg virkelig komme tilbake til flere ganger.
Julestrømpene var knallfine!

Camilla sa...

Hei på deg! Så kjekt stoffene falt i smak.. :-) Spent på hva du lager! Selv prøver jo å rote sammen litt sylyst og inspirasjon, men det lar sålangt vente på seg.. hihi

Tonje sa...

Så fin og fargerik blogg du har! Og de strømpene var utrolig søte:) Her vil jeg gjerne følge med fremover:) Tonje

Anonym sa...

Så flink du er til å sy! Kjempefine julestrømper!

Kristine

Ninas Drops sa...

wow....så fine julestrømper...
Også så mange fine bilder..masser av inspirasjon her altså...
Også den drueklasen...morsom...hihi.
Oki, skal sjå om jeg klarer legge ut instruksjoner fra stjernemekkinga...ikke lett, men skal prøve...
Drops

Christine sa...

wow, så flott du har laget det :D elsker fargene, bambiene, fuglene og rett og slett hele greia! råflotte bilder :D

fikk nesten lyst å pynte til jul selv.. ;) går jo faktisk an å bruke litt utradisjonelle farger også!